MUDr. Miroslava Hájková

Pediatr Více

Vysoké Mýto 1 adresa

Ord. prakt. lékaře pro děti a dorost

Husova 191, Vysoké Mýto 56601

• D

Asi nejlepší doktorka u které člověk může být... Je vlídná, hodná, ochotná a strašně mě mrzí, že za chvíly jí budu muset změnit (kvůli věku).
    A nedokážu si představit jak někdo může s ní mít takové zkušenosti (viz výše - negativní názor)
    Ovšem jsme jen lidi a každý má právo si myslet své.

• Paní "doktorka" je asi nejhorší doktor, kterého jsem potkala.
    Velmi často praktikuje, že si diagnózu musíte určit v podstatě sami. Opravdu jsem byla velmi nespokojená a přešla jsem k jinému doktorovi. Paní dr. Hájkovou už totiž nemohu ani cítit.

• Velmi milá paní doktorka, která rozhodně ví, co dělá. Po přestěhování jsme na ni dostali tip od známých a jsme nadšeni. Zbavila nás problému, se kterým jsme se trápili celé léto, a děti se k ní pokaždé těší.

• Paní doktorka i sestřička jsou moc milé. Jako mamina malého dítěte oceňuji její přístup - kdykoli poradí i po smskách :-)
    Veselá P.

• Š

Jsem moc spokojená, ochotná, udělá si na nás čas.

Paní doktorka i sestřička si zaslouží 1*, jsou obě skvělé!!!

• H

Paní doktorka je velmi milá k dětem, vždy vstřícná, umí naslouchat a vždy dobře poradí.I mimo pracovní dobu ji můžu kdykoliv bez obav zavolat a poradit se.Jsem s ní velmi spokojená.Mužu jen všem doporučit.

• Je příjemná a má odborné znalosti.

Se svou paní doktorkou jsou velmi spokojen.

• D

S paní dr. Hájkovou jsem naprosto spokojena, mám první dítě a o to více jsem měla obavu. Ale vždy skvěle poradila a doporučila vše co považovala za správné a nakonec se to vždy potvrdilo. Takže mohu jedině doporučit, k dětem je velmi milá.