MUDr. Miroslav Sobotka

Praktický lékař · Více

Olomouc 1 adresa

Oblastní zdravotnické zařízení Ostrava, ZZMV

Jeremenkova 28, Olomouc 771 36

• Ani jsem nad jiným hodnocením nepřemýšlel. Pán doktor je machr, co vždy pomůže, dokáže se vcítit do vaši situace a je i vtipný! Vím, že je to prkotina, ale byl jsem tam asi třikrát a třicetikorunový poplatek jsem platil pouze jednou a to jsem ho musel panu doktorovi ještě vnutit, že už mi je to trapné pořád neplatit! Nejde o třicet korun, ale také to vypovídá něco o charakteru pana doktora! :-)Hloušek Mojmír

• S žádným svým doktorem nejsem tak spokojená jako s panem Sobotkou. Vždycky mi odborně poradí s čímkoli, nepředepisuje zbytečné léky a vždy mě vyšetří poctivě!

• Nejlepší praktický lékař ,kterého znám,odborník na svém místě.Malík Luděk ,,Majetín

• Pan Mudr. Sobotka je také ochotný, příjemný lékař který se poctivě stará o své pacienty a za to mu moc děkuji Vašíčková

• A

Velice ochotny pomoci nemocnemu,coz je u praktickych doktoru velice ojedinele......

• C

Výborný lékař. Ochotný, milý, přájemný. Chová se k pacientům velmi dobře!

• Č

p.Sobotka je velmi seriozní lékař.Má znalosti z léčitelství a jiných alternativních způsobů léčení.S pacienty jedná vstřícně - nemachruje.