MUDr. Miloslav Šimůnek

Jablonné nad Orlicí 1 adresa

Sam.ord.PL pro dospělé

Hradisková 255, Jablonné nad Orlicí 56164

• S

Pan doktor je prostě správnej a moc mi pomohl. Nezapomněl mi totiž udělat preventivní prohlídku a tak mě díky jeho léčbě přestaly bolet klouby a svaly, o kterých jsem myslela, že je mám namožené. Organizace práce v jeho ordinaci je perfektní. Alena

• Č

Můj velký dík za empatický přístup a bleskové zajištění odborného vyšetření.

• Můžete si zde říkat, co chcete...

Velký dík panu doktorovi a oběma laskavým sestřičkám za dodávání odvahy k preventivním prohlídkám a k jejich výsledkům.

Pan Doktor mě nikdy neodmítnul,pomohl mi díky svým kontaktům s každým problémem!
    Můžete si zde říkat co chcete...!

• H

nechápu kritiky typu, že pan doktor nechce dávat svoje osobní číslo a není k dispozici pacientům i o víkendu. pokud vám něco je, jsou od toho pohotovosti. pan doktor má praci jako každý jiný, nebo vy tam jste také 24 hod 7 dní v týdnu?? s léčbou pana doktora jsem spokojená, vždy vše vysvětlí a dotazy zodpoví

• Na začátek bych chtěl v reakci na některé příspěvky rádoby odborníků uvést jeden výrok z filmu Černí Baroni : "Chce se mi zvracet".
    Je zajímavé, jaký je rozdíl v diskuzích, kde je nutná předchozí registrace a je jako např. na seznamu vidět, který člověk daný příspěvek píše a v anonymních diskuzích, kam si někteří lidé chodí léčit své mindráky a pomlouvat druhé lidi, když jim to nejsou schopni říci přímo do očí. Ale zpět k věci.
    Kdyby to nebylo tak smutný, musel bych se některým záporným hodnocením smát. Jak je vidět z některých příspěvků, měl by dnes doktor vystupovat jako např. v seriálu byl jednou jeden člověk, tj. chodit v roztrhaném oblečení (lepší si nemůže dovolit), mít otevřeno nejlépe nonstop, aby byl pořád k zastižení některým místním simulantům a hypochondrům,v ordinaci i spát, aby byl neustále k zastižení a rozdávat potraviny chudým lidem, když by sám neměl co jíst.
    To si vážně někteří myslíte, že povolání doktora má spočívat v tom, že nemá mít žádný nárok na osobní volno, ale být neustále k dispozici, když si někdo vzpomene, že ho píchlo v rameni? Chtěl bych vidět, jestli by se někteří z vás takto chtěli chovat. Sám ze své zkušenosti vím, že kolikrát když jsem šel večer po Jablonném, tak se v ordinaci často ještě v 7 večer svítilo. Za sebe musím říct, že bych tedy dával své osobní číslo jiným lidem pouze v odůvodněných případech. Pokud je skutečně nutné bezodkladně volat lékaře, funguje za tímto účelem rychlá záchranná služna nebo pohotovost. Pokud jeden lékař v Jablonném provozuje svou praxi tak, že po víkendech objíždí ve svém volnu pacienty a ze svého jim platí doplatky na léky je to jeho věc, je nutné ale připomenout, že i provozování praxe praktického lékaře je činnost provozovaná za účelem zisku a za sebe musím říct, že pokud bych si dnes měl vybrat např. ze dvou advokátů a před kanceláří jednoho z nich parkoval např. trabant a u druhého stálo např. volvo, tak by můj výběr byl zřejmý. Pro mě je rozhodující především odbornost a současně rozšiřování si znalostí, které je pro zachování odborné úrovně důležité. Toto je myslím u pana doktora splněno. Pro pana Okala a spol, aby z toho napětí stran odbornosti pana doktora dožili zítřka uvádím, že pan doktor Šimůnek dříve pracoval jako primář v nemocnici. I to bude ale některým našim místním medicínským odborníkům samozřejmě málo.
    Každý z Vás má možnost jít na medicínu a předvést nám své lékařské umění, myslím že si asi ani nedokážete představit tu odpovědnost, když člověk stojí v podstatě v první linii v obraně lidského zdraví. Ono dobře se mluví lidem, kteří "ve 3 odpoledne přijdou z fabriky a mají čistou hlavu". Závěrem bych chtěl některým opakovaným pisatelům záporných hodnocení říct, aby alespoň nepsali z veřejné IP adresy, která je pevná.

A to je konec přátelé, dá dy dá dy dá dy da.
    Tak a můžete se do mě pustit. :-)

• Myslím, že nikdo v dnešní době nenapíše šest hodnocení z jednoho soukromého počítače, i když to tak vypadá. Vyjímkou je Okál, který napsal tři věcné připomínky a vzbudil zde vlnu hysterie. Nevidím na nich nic špatného.
    Dá se zvolit i jiný postup, ale raději jej zde nebudu uvádět.Mnozí, kteří rozumějí počítačům, ví, co mám na mysli. Oceňuji, že jeho kolega a můj lékař má tolik pacientů, kterým se plně věnuje i mimo ordinaci v sobotu a neděli, že na nic jiného nemá čas.
    Jsem rád, kde jsem a nikdy bych neměnil.Lidskosti se totiž nedá naučit.Kdo ji nemá, měl by prodávat rohlíky.

• Jeho chování je povýšené a vůbec ne lidské a příjemné,jak bych od doktora čekala.Nemá pochopení pro staré pacienty.Má sklon podceňovat váš zdravotní stav.

• Chci vyjádřit podporu panu doktorovi a chci mu říci ať nad negativními hodnoceními mávne rukou a zůstává nad věcí. Nejhorší setkání je s blbcem, s tím bohužel nikdo nic nenadělá. Tito s odpuštěním idioti, kteří se snaží p. doktora pošpinit by se měli zamyslet sami nad sebou, zžejmě mu nesahají ani po kotníky, jsou zakomplexovaní a možná i primitivní. Škoda ale, že své komplexy řeší tím, že špiní odborného lékaře. Já si osobně pana doktora velice vážím pro jeho odbornost a v Jablonném bychom měli být rádi, že tu takového lékaře máme. Děkuji mu za péči, kterou pacientům věnuje.

• Je vidět, že se tu někdo snaží pošpinit pana doktora, přitom je úplně jasné, že to jsou ničím nepodložené a vymyšlené lži. Já jsem pacient pana doktora už několik let a vždy jsem byl spokojen s léčbou.