Kyjevská 44, Pardubice 532 03
Josef Nemecek
Pana doktora Pirkla si vážím, pro precizně odvedenou práci, pro jeho nasazení, pro jeho ochotu vysvětlit, pro jeho zájem o pacienta. Je krásně vidět, že když jsou v čele týmu takoví doktoři, jako on, tak vše šlape vysoko nad tím, co je běžné jinde.
Měla jsem tu čest pana doktora poznat osobně. Né jako pacientka, ale jako studentka. Je nejen výborný operatér, ale i pedagog:-)Velice sympatický a hodný člověk!Doporučuji!!
Je to skvělý lékař, doporučuji.
Pan doktor je velmi vstřícný, starostlivý, vše vysvětlí a díky své energii navodí dobrou náladu pacientům a ani o tom neví.
Skvělý operatér, jeden z nejlepších v pardubické nemocnici. Jeden z mála lékařů, kterému bych svěřila dobrovolně svůj život.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den ,ráda bych se zeptala co mám dělat s výsledky CT co zde napíšu ...kam se mám odrátit závěr :známé cysty steatotických jater,pouze jedna cysta se zvětšila o 10mmna 30mm oproti CT z 4/15 stav po CHCE.Mírná malrotace v.s zdvojené pravé ledviny,bez expanze.
Oj, drobná korová cysta levé ledviny,s minimální progresí vel. o 3mm... moc děkuji za radu s pozdravem hanka F
Dobrý den. S tímto nálezem se obraťte na Vašeho praktického lékaře nebo gastroenterologa (interna) - vhodné je udělat kontrolní UZ jater s odstupem 6ti měsíců a sledovat... M. Pirkl
- Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
- Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích