Miloslav Pirkl

Chirurg Více

Pardubice 1 adresa

Pardubická krajská nemocnice, a.s.

Kyjevská 44, Pardubice 532 03

• Pana doktora Pirkla si vážím, pro precizně odvedenou práci, pro jeho nasazení, pro jeho ochotu vysvětlit, pro jeho zájem o pacienta. Je krásně vidět, že když jsou v čele týmu takoví doktoři, jako on, tak vše šlape vysoko nad tím, co je běžné jinde.

• Měla jsem tu čest pana doktora poznat osobně. Né jako pacientka, ale jako studentka. Je nejen výborný operatér, ale i pedagog:-)Velice sympatický a hodný člověk!Doporučuji!!

• Je to skvělý lékař, doporučuji.

• Pan doktor je velmi vstřícný, starostlivý, vše vysvětlí a díky své energii navodí dobrou náladu pacientům a ani o tom neví.

• Skvělý operatér, jeden z nejlepších v pardubické nemocnici. Jeden z mála lékařů, kterému bych svěřila dobrovolně svůj život.

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den ,ráda bych se zeptala co mám dělat s výsledky CT co zde napíšu ...kam se mám odrátit závěr :známé cysty steatotických jater,pouze jedna cysta se zvětšila o 10mmna 30mm oproti CT z 4/15 stav po CHCE.Mírná malrotace v.s zdvojené pravé ledviny,bez expanze.
Oj, drobná korová cysta levé ledviny,s minimální progresí vel. o 3mm... moc děkuji za radu s pozdravem hanka F

Dobrý den. S tímto nálezem se obraťte na Vašeho praktického lékaře nebo gastroenterologa (interna) - vhodné je udělat kontrolní UZ jater s odstupem 6ti měsíců a sledovat... M. Pirkl

Miloslav Pirkl