Rokytnice 413, Vsetín 75501
Lucie K.
Na tuto paní zubařku nedám dopustit. V době dovolené této lékařky jsem musela 2x navšívit jinou ordinaci a oproti paní Polanské to byl vždy doslova horor...
Katka
Podle mého názoru paní Dr. ošetřuje dobře, ale jsem zklamaná přistupem k pacientům. Její pesimistické nálady přenáší na mě a necítím se vůbec u ní dobře, dopředu se strachuji, jakou bude mít náladu. Je negativní človíček, který mi ubírá energii. Chybí jí profesionalita. Kdyby tak nebyl problém sehnat jiného lékaře!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Je náladová, to ano, ale kdo nejsme. Pokud člověk chodí preventivně, tak ho doslova miluje. Pokud ale přijdete po pěti letech, v pondělí v 10hod, celí napuchlí s bolestivým případem (v době kdy má naobjednávané lidi), tak se nemůžete divit, že vás nevezme hned. Vždy mi dokázala pomoct, poradit a když na něco nestačila, nebo si netroufla (trhání osmiček) nehrála si na hrdinu a poslala mě jinam. Když jsem řekl, že mě zuby opravdu bolí, neřekla něco ve stylu "zajděte si do lékárny", ale předepsala analgetika po kterých bych usnul i s otevřenou zlomeninnou ruky. Není perfektní a mé hodnocení neodpovídá skutečnosti. To ale mnohých nespokojených taky, takže spíš z důvodu vyrovnání skore.
výběr pro tuto lékařku, ačkoliv se vždy starala o zdravý chrup spousty a spousty dětí, rozhodně nedoporučuji. Jeden kaz, mnohdy u ní znamená žádný kaz. A naopak - někdy rozvrtává zbytečně moc. Nicméně odborné věci nechme stranou. Vlastní zkušenosti jsou opravdu negativní, poněvadž se zubařka neusměje, nepochválí, je takzvaně drsná ! Myslím, že jsem dobře udělal, když jsem se ve 14 letech rozhodl přesoupit k našemu rodinnému stomatologovi. Ale abych nebyl jen nepříjemý, prostředí je docela fajn a výměna sestřiček taky k něčemu byla.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní zubařka je moc šikovná, ošetřuje velmi opatrně a díky ní už nemám takový strach ze zubařů !!
K paní doktorce jsme začali chodit před 12 lety a jsme velmi spokojeni. Náš syn nechtěl jinde otevřít pusu, paní doktorka Polanská jej posadila, povozila na křesle, ukázala vrtačku...a nebyl a není doposud žádný problém. Jsme spokojení, pomůže, když je třeba.
Paní doktorka je ochotná, vždy pomůže, když i.je potřeba ulevit od bolest
:D nechápu některé názory.. Jako malá jsem utíkala z čekárny a měla jsem panickou hrůzu ze zubařek.. Od doby co jsem přestoupila k paní doktorce Polanské se všechno zlepšilo a dnes nemám s návštěvou u zubařky žádny problém! :D Je skvělá a nikdy bych ji nevyměnila!
T
Tereza