Nádražní 548, Hlinsko 53901
Terezka
Nemohla jsem došlápnout na nohu, a on se na to ani nepodíval a řekl: S tím nic nemáš.. Doteď mám s tou nohou problémy!!!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Veronika
Velice náladový lékař, jednou milý, podruhé vás pošle domů jako simulanta, ačkoliv jiní lékaři posléze kroutí hlavou, jakto že jste úraz dávno neléčili.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
B
bencova.j
Výborný lékař, skvělý přístup i k malým pacientům.
S.R.
Skutečně milý lékař. Jsem bolístkářka a bojím se i drobných zákroků, ovšem nikdy ne u tohoto lékaře. Už jeho úsměv mě uklidní hned ve dveřích a hlavně vím, že odvede vždy naprosto bezchybnou a dokonalou práci. Jizvy po jeho šití vůbec nejsou vidět. A co se týče sestřičky - absolutní profík, umí jednat s lidmi, je milá a usměvavá za každé situace. Skutečně nejlepší chirurg se kterým jsem kdy měla tu čest.
pacientka Helena
Velmi dobrý ,velmi milí človíček a sestra také.Mohu potvrdit poplatky za opakovanou léčbu nevybírá.
jojo super Pan chirurg, má ordinaci vedle chirurga Kropáčka, který mu nesahá ani po nehty u noh!!!!!
Marie D.
Vynikající jak chirurg tak vynikající přístup ka pacientovi.Sestřička též.
ladka
Velice výborný pan doktor s lidským přístupem což je dnes už vyjimečné.Všem doporučuji.
Velmi dobrý a slušný totéž se týče i sestry.Poplatky za opakovanou lečbu nevybírá.
pacient
Dobrý lékař.Slušný přístup k pacientům.Příjemná sestra a to je taky důležité.