Politických vězňů 523, Příbram 26101
Marie Lisová
celá léta chodím k paní lékařce a mohu komentovat jen samé kladné hodnocení,je velice svědomitá,dokáže opravdu diagnostikovat s perfektní znalostí,prostě pouze samé klady,za ta léta jsem se nesetkala s negatovním přístupem a kdo není spokojen,má možnost lékaře změnit,ono má vše pro a proti....
----J
Je to opravdu tam strašně pomalí a když je vám hodně zle,tak nekonečný. Paní doktorka je pomalá, ale svědomitá. Když jí někdo zavolá,tak se mu snaží pomoci. Ale samozřejmě to také zdržuje.
susan379
Paní doktorka je v mých očích odborník.Chodím k ní mnoho let a mám s ní velice dobré zkušenosti.
Pepa A.
doktor není mašína,s pacijentem je třeba taky pohovořit,nejhorší jsou důchodci co tam lezou i když je čas vyhrazen pro pracující,to by je neměla brát pokud v ten moment zrovna neumíraj.
U paní doktorky si sice dost dlouho posedím v čekárně, jinak ale úžasný lékař i člověk. Sestřičku má novou, moc hodnou a příjemnou.
paní doktorka nedodržuje začátky ordinačních hodin. Každou hodinku si dává pauzu na kafe a cigáro, přijít potom do ordinace je za trest. Je pomalá, přijde mi, že často netuší, co dělat. Sestra dost nepříjemná.
Zkuste si to někde jinde,já jsem velmi spokojená,paní doktorka je ochotná a pečlivá.
M.
Jsem s paní doktorkou velmi spokojená, její milý a vstřícný přístup ve mně budí důvěru. Pečlivá diagnostikace možná trochu prodlužuje čekací lhůty, ale kvůli kvalitní péči se vyplatí počkat.
čekací doba v čekárně je opravdu šílená, ale jinak s pani doktorkou se dá celkem domluvit a vyjde vám vstříc takže celkem dobrý, když už to tam vystojíte... Lenka
Sestra nepříjemná, na pobyt v čekárně si raději vemte dovolenou.