Masarykovo náměstí 4, Dolní Kounice 66464
Široká 16, Ivančice 664 95
T
T.K.
Rozhodně lékaře nedoporučuji citlivým ženám ani těhotným. Surové vyšetření, arogantní chování. A opravdu hrozně dlouho se čeká zavřená v mini kabince.
• Odborný gynekologický lékař • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Péťa R
K panu doktorovi jsem přestoupila v těhotenství a jsem velice spokojená. Skvělý přístup, vždy vše krásně vysvětlí, minimální čekací doba v čekárně a milá sestřička, za mě vidím po více jak půl roce jen samé klady, takže určitě doporucuju...
• Odborný gynekologický lékař • •
martulinka1
Super doktor vždy poradí a sestřička je taky super můžu jen doporučit takové doktory mít všude by bylo super !!!
I
ivana.bruzova
S panem doktorem jsem moc spokojená odrodil mé 2 kluky sice císařským řezem ale nebýt něho,nevím jak by to dopadlo. Lepšího gynekologa nenajdete. Jsem velmi ráda že mohu za ním jezdit do Dolních Kounic i když jsem z Brna.
K panu doktorovi jsem přestoupila, když jsem čekala dvojčata a jsem s ním moc spokojená a už u něho zůstanu. Všem ho vřele doporučuji!!
Znám pana doktora už docela dlouho, chodí k němu i moje maminka a kamarádky a žádná z nás si na něj nemůže stěžovat. Vždy vše vysvětlí, poradí a má citlivý přístup což je vlastnost, kterou od gynekologa očekávám. Rozhodně patřím k jeho spokojeným pacientkám.
Tak já pana doktora znám, a nemůžu ho moc doporučit... nebo takhle...když jsem chodila na preventicní prohlídky tak super, vážně. byl milej, v klidu vše udělal co měl, sestra taky super... no jo, ale to nesmím být těhotná. To že tam jedu hodinu a v čekárně se lámu na židličce s pupkem dvě hodiny, čert to vem, ale... když jdu k němu do poradny sama, bez manžela, tak jsem za 5 minut venku! když jdu s manželem, to by ste se divili, kolik pozornosti věnuje tatínkovi. fajn, ale plod mi změřil na prvních dvou poradnách, nezvážil ho, nic. na monitoru mi ho sotva ukáže a když tak se slovy, že ho uvidím po porodu. jenže já chci vidět vše, i to, jak se mi dítě vyvíjí. o doplňkových vyšetřeních mi neřekne ani slovo, když se zeptám, a zrovna má letáček, dá mi ho, když nemá, mám se podívat na internet... škoda, už jsem jich pár prošvihla. a co sestra? hodná, milá, popovídá, ale že by mi vzala krev, to ani náhodou. prý mám špatné žíly a tak jezdím kvůli každé kapce do nemocnice. V nemocnici jsem ho zažila jednou, a to s rizikem potratu, a když jsem se zeptala co dál, tak řekl že nevím, že tady nebyl. No, to je asi vše...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Milý pan doktor,vždy s úsměvěm na tváři.
Nešika,po porodu mi praskly stehy,šití úplně odbyl....zažila jsem ho u dvou dětí a vždy jen mluvka,bohužel.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Z
Zuzana Gromanová
musím říct že je to zatím nejlepší lékař jakého jsem zažila,všechno vysvětlí dopodrobna,nic nezanedbal a sestřička je milá jak by měla být asi každá,Děkuji