MUDr. Michaela Massalemová

Zubař Více

Smržovka 1 adresa

Praktický zubní lékař

náměstí T.G. Masaryka 639, Smržovka 46851

• Nechci se tady ani rozepisovat kolika zubaři jsem prošla ,od Jablonce po Liberec ! No a po těch letech konečně! Jsem spokojená,!Paní doktorka a i sestřička jsou velice milé a příjemné !Strašně moc jim děkuji !

• Jako dlouholetá pacientka paní doktorky,jsem byla vždy s jejím ošetřením a přístupem nadmíru spokojená a i výsledky těchto ošetření byly vždy bez problémů a v pohodě.Vysvětluje bez problémů co je potřeba.Chodíme již dlouho k paní doktorce celá čtyřčlenná rodina a bude i vnučka,protože víme,že si velmi dobře poradí i s malým dítětem,což je obzvlášť neocenitelné pro rodiče,kteří mají zájem o zdraví svého dítěte.Jen tak dál........
    Vděčná a spokojená pacientka s rodinou

• Velmi milá a vstřícná paní doktorka, výborně si poradí i s "problémovým" dítětem.

• Musím paní doktorku pochválit,ted mezi svátky mě rozbolel zub a byla jediná,která mě byla ochotna ošetřit.Zub bylo potřebova vytrhnout,měla to hned a ještě byla milá.Děkuji

• Byla jsem u paní doktorky v rámci zástupu a musím říct,že vše proběhlo vpohodě,nic mě už nebolí,Sestřičksa byla milá.Děkuju za profesionální jednání.

• Paní doktorku doporučuji,je milá,její práce je vpořádku.vždy mi dopředu řekne,co bude dělat a to mě uklidní.Ošetřuje i syna,který se na návštěvy u zubaře těší,doporučila mi vhodné pasty a předvedla správné čištění zubů.

• Pani doktorka mi s zubama moc pomohla nikdo si skoro nevedel rady... nyni jiz zuby mam v poradku a mohu normalne bezbolestne zit, jsem velmi spokojen a mohu doporucit..Prokes

• Dobré a příjemné jednání paní doktorky Michaely Massalemové ,vlídná sestřička mne vždy uklidní před každým bolestivým zákrokem .Snaží se mne objednat vždy co nejdříve, jsem zde spokojený.

doporučuji M.S

• Pani doktorka je moc hodná,vždy mi pomohla,chodím k ní rád.

• Paní "úžasná" stomatoložka mi tak dodělala zuby, že kdybych od ní co nejdřív neodešla, tak ve svých skoro 30-ti letech bych snad neměla jeden zub normální.Když jsem chtěla korunku, neboť už mi jiná možnost s její prací nezbyla, tak mi bylo řečeno, že mám malé zuby a že mi tedy ŽÁDNÁ korunka nikdy v životě nepůjde.Tak tedy na místo těch korunek mi alespoň vyplnila kousek bílou hmotou, abych tam neměla až tak velikou díru. Plomby mi, i přes mojí žádost o bílé nedala,udělala mi jen nevzhedné, černé. Když mě viděl můj nynější stomatolog, tak se nemohl na tu nádheru vynadívat. Byl přímo zděšen! Nyní mám krásné zuby. A pak, že to nejde!!!!