MUDr. Michaela Košinová

Langrova 4, Brno 62700

Apollonia s.r.o.

Bartošova 6, Brno-střed, Brno 60200

• S

Paní doktorka je prostě báječná.Uplna spokojenost.Doporučuju

• jiné místo Jiný  •

S ošetřením a péčí paní doktorky jsem velice spokojená. Vše vysvětlí, poradí, je pečlivá a její milý přístup mě skoro zbavil strachu z ošetření.

• Prakt. zubní lékařka, parodontologie Jiný  •

• Z

Paní doktorka je velice erudovaná, navíc poradí i s potížemi, které nespadají přímo do její kvalifikace, ale navrhne další postup - návštěvu odborníka (u mne konkr. imunologické vyšetření kvůli určitému viditelnému problému). Velice si vážím jejího celkového přístupu, je úžasně empatická, lidská, je vidět, že svou práci nejen dokonale ovládá, ale že ji dělá opravdu ráda. Návštěva u ní v ordinaci je balzám na duši. Paní doktroka je zkrátka skvělá!!!

• Prakt. zubní lékařka, parodontologie Jiný  •

Příjemná, odborník každým coulem. U ní jsem přestala trpět strachem ze zubaře. Musela bych opakovat vše co bylo již napsáno, jedinečný člověk a lékař.

• Prakt. zubní lékařka, parodontologie  •

Děkuji za neobyčejné lidsky přístup a ochotu, kterou jsem u lékaře dlouho neviděl. Ostatním jen doporučuji ,..

Paní doktorka je opravdu perfektní a příjemná a teď co tam má tu novou sestřičku, s kterou jim to jde výborně,se už vůbec na kontroly nebojím.

• H

Příjemná, vstřícná a milá paní doktorka, velmi oceňuji podrobná vysvětlení a popis všech prováděných úkonů při zákroku na dásních a parodontologických obtížích. Cením si i užitečných a praktických rad, zručnosti a odbornosti paní zubařky a za vše jí moc děkuji ! A také si vybrala moc šikovnou sestřičku..
    Hanka Pimková

• I

Výborná lékařka,milá,usměvavá,poradí,moc jí děkuji za péči a má i skvělou sestřičku,která jí je výbornou pravou rukou,oběma moc děkuji za péči a velmi doporučuji !!!!
    Ivana Erbesová

Výborná, příjemná, s citilivým přístupem a užitečnými radami. doporučuji a děkuji paní doktorce za vše :))

• Paní doktorka je příjemná mladá žena s velice citlivým přístupem k pacientům . Má mou plnou důvěru , vážím si jejich odborných znalostí .