Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Náměstí Míru 154, Šluknov
Chirurgie ŠluknovSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíZkušenosti
O mně
Vyšetření moči
Vyšetření pohybového aparátu
Základní vyšetření
N.K.
Pana Doktora i sestřičky mohu doporučit. Jsou hodný milý. Skvělá komunikace,vše proběhlo hladce rychle a hlavně bez bolestně. Všem moc doporučuji.
H.T.
Návštěva pana doktora byla velmi příjemná. Sestřičky byly od první chvíle moc milé a komunikativní. Pan doktor s velmi dobrou náladou ochotně vyřešil můj problém a díky pozitivní náladě panující v ordinaci jsem ze zákroku neměla vůbec strach. Velmi pana doktora doporučuji, s takovým milým přístupem se nesetkávám často. Děkuji
Milena
Dnes jsem byla v ordinaci pana doktora a mohu říci, že jsem se velice dlouho nesetkala s tak milým přístupem k pacientům. Ošetření bylo rychlé, bezbolestné. Kdykoli budu potřebovat, využiji především služby této ordinace.
K.Jemelková
Velice profesionální přístup a zároveň lidské pochopení a ochota najít řešení problémů.. Velká spokojenost, moc děkuji. Jemelková
Přibylová
Mudr.Martin Vavruša je empatický,ochotný,lidský.Výborný specialista,super komunikace, moooc ochotné sestřičky.Všem vřele doporučuji.
Pokorní
Skvělý lidský přístup, pan Doktor i Sestřičky Vás svou dobrou náladou, zbaví pocitu, že jste u lékaře, všechen strach z Vás opadne, což je skvělé, když jdete s dítětem na chirurgický zákrok, důležité. Děkujeme moc, že tady na Severu něco funguje. Zdravíme. Pokorní Doporučujeme
Jiří Podlešák
Velká spokojenost, příjemné prostředí, lidský přístup lékaře i sester. Děkuji. Rád budu tuto ordinaci doporučovat ve svém okolí.
Vladimíra A
U MUDr.Vavruši jsem byla na menším chirurgické zákroku.Vše proběhlo v příjemné a uklidňující atmosféře i díky milé sestřičce.Oceňuji profesionální a lidský přístup pana doktora.Dĕkuji.
Andrea
Pan doktor i sestřička mají naprosto úžasný přístup k pacientům. Po dnešní první návštěvě jsem byla opravdu mile překvapena už dlouho jsem se nesetkala s tak úžasným přístupem.
Míša Tomkova
Pan doktor i sestricka maji naprosto úžasný přístup k pacientům. Je vidět že je to odborník a své práci rozumí. Když promluví spadne z člověka nervozita a v klidu řeknete co vás trápí. Díky že tu jste
O mně
primář Chirurgie
Specializace
- chirurgie
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.