Náměstí Míru 154, Šluknov
Chirurgie ŠluknovSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíZkušenosti
O mně
Vyšetření pohybového aparátu
Základní vyšetření
Názory pacientů
Tereza Turčáková
Dne 9.1. jsem přijela s velmi bolestivým úrazem na pohotovost v Rumburku, kde sloužil pan primář chirurgie MUDr. Martin Vavruša se sestřičkou Mirkou Hofmanovou a já bych jim tímto způsobem chtěla vyseknout obrovskou pochvalu za jejich lidskost, empatii a obrovskou snahu pomoci. I když jsem byla cca 100 km od svého domova, věděla jsem, že nemusím mít strach a že mi bude poskytnuta výborná péče. Děkuji. Turčáková
Nadenka D.
Pan doktor je professional ve svem oboru,pomohl mi okamzite,nikam mne neposilal jak tu bylo zvykem.Necekala jsem ani dlouho,reagoval hned.Pri prohlidce zjistil ze je nezbytne nutna operace ,na ktere jsme se hned domluvili.Je to velice prijemny clovek je videt snaha a pomoc lidem v nasem vybezku,doufam,ze nam nikam neutece.
Viktorie Š.
Pan doktor je mega srandista a moc milý. Už jen proto k němu ráda chodím. Jezdila jsem za ním i do jeho předešlé ambulance, a když jsem zjistila, že si otevřel novou ještě blíž mého bydliště, byla jsem moc ráda. Chodím k němu na předoperační vyšetření a naprostá spokojenost.
Filip P.
Poprvé jsem využil možnost konzultace online a byl jsem mile překvapený, jak skvěle to funguje. Ušetřil jsem čas, nemusel jsem se mačkat v čekárně, nemusel jsem se nikam štrachat, když mě bolela noha - a konzultace byla naprosto dostačující, protože lékař mě už znal, takže uměl poradit hned spatra. Jsem moc rád za tuhle možnost!
Naděžda K.
S výsledkem léčby jsem spokojená. Byla jsem ale překvapená, že mi bylo řečeno, že "se také musím na léčbě podílet tím, že se o sebe budu lépe starat". Konkrétně šlo o to, že bych prý měla cvičit a držet dietu. To bych na chirurgii nečekala. Nicméně zákrok mi pomohl.
Jakub Š.
Moje pocity byly lehce rozporuplné. Pan doktor se ke mně choval poněkud drsněji, než jsem očekával. Vyslechnul si mě, ale potom natvrdo prohlásil, že léčba, kterou po něm požaduju, je "nesmysl". To mě trochu zklamalo, protož jsem měl už vyzkoušený postup, jak problém vyřešit. Lékař byl ale neoblomný a odmítnul se mnou diskutovat. Nakonec mě ale přesvědčil, abych vyzkoušel jím navrhovaný postup, a v rámci férovosti musím uznat, že můj problém vyřešil. Snad jenom by příště nemusel jednat s pacienty tak "drsně", pokud s nimi nesouhlasí. Po odborné stránce ale naprostá spokojenost.
Erik.D
Naprostá profesionalita v každém směru!!!mohu jen doporučit...pro lidstvo dělá maximum i ve svém volnu
Denis Dr.
Řekl bych, že úspěšnost vyléčit nemoc od pana Vavruši je stoprocentní. Jsem velmi spokojen s jednáním a i s postupem léčby. Za mě je to kvalitní lékař, který ví co dělá.
MJ
Nejlepší lékař n světě! Kompletně mě vyšetřil, vzorky odeslal na rozbor a informoval mě podrobně o výsledcích.
Albert P.
Vysoká profesionalita, ale současně lidský přístup. Je vidět, že pan doktor léta pracoval v cizině. Velice příjemná návštěva, Problém mám vyřešený, mohu jen doporučit.
O mně
primář Chirurgie
Specializace
- chirurgie
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.