Jsem terapeut a hypnoterapeut. Nejčastější témata, kvůli kterým mě klienti vyhledávají v rámci terapie: -úzkosti, -deprese, -obtížná životní situace, -psychosomatické obtíže -partnerské a sexuální vztahy, -nedostatek sebevědomí, -závislosti. Při motivačních terapiích kladu důraz na schopnosti porozumět sobě a najít rovnováhu v sobě.
Hlavní léčená onemocnění
- Generalizované úzkostné poruchy
- Poruchy spánku
- Poruchy osobnosti
- +21 a11y_sr_more_diseases
Pacienti, které ošetřuji
K.Š.
Martin Jan Šverma, C.Ht. má velice citlivý přístup, je velmi otevřený, mně osobně moc pomohl a dokonce i mému nezletilému synovi. Svým přístupem ho oslovil a je to jediný terapeut s kým je ochoten spolupracovat. Zpočátku můžete být skeptičtí, ale pravidelná terapeutická práce vede ke kýženému výsledku. Velmi doporučuji.
I
Ivana Š.
Ráda navštěvuji ordinaci pana Švermy ,pomohl mi určitě na některé problémy koukat jinak.Vřele doporučuji !
David
Profesionalita, odbornost a lidský přístup. Nacítění se
Alena
Pan Šverma je úžasný profesionál, který má velmi lidský přístup a umění naslouchat. Pomohl a pomáhá mému synovi s útrapami dospívání.
Minh Ngo
Mohu jen doporučit. Hypnoterapie s ním mi pomohla víc se zklidnit, líp pracovat se stresem a celkově se v sobě víc vyznat. Má velmi lidský, klidný a přirozený přístup, díky kterému jsem se během sezení cítil v bezpečí a uvolněně, bez jakéhokoli tlaku.
Adam Nguyen
Lepšího terapeuta jsem neměl. Je skvělý mít po boku člověka, který s vámi kráčí kus cesty životem a je svědkem vaší osobní transformace – jak po fyzické, tak po psychické stránce. Mít bezpečné místo, kde můžu bez pocitu viny říct všechny své myšlenkové pochody, bez strachu z odsouzení nebo toho, že jsem sdílel až moc. A k tomu naše nekonečné debaty o životě a všechny ty různé srandičky, které z toho dělají něco víc než jen „terapii“.
PH
Uzasny, empaticky terapeut, milujici deti a praci s nemi, muzu vrele doporucit
• Terapie, poradenství a hypnoterapie • Rétorika a dikce •
P.J
Výborný terapeut, naslouchá, pomáhá s rešením problémů, skvělé zázemí, příjemná atmosféra
Lucie
Pan Šverma je opravdu skvělý člověk a odborník na svém místě. U něj na sezení se cítím uvolněná, chápaná, vyslechnutá a v tu chvíli vím, že jsem na správném místě. Navíc je pan Martin nabit takovou pozitivní energií, že i když k němu jdete ve špatném psychickém rozpoložení, odcházíte s úsměvem na tváři a klidem v duši.
• Terapie, poradenství a hypnoterapie • •
E
Eva
Martin Šverma je nejlepší psycholog, kterého jsem poznala. Je velmi empatický, dokáže poznat, co člověku opravdu chybí, a jednat s tím podle toho. Pomohl mi s úzkostmi pomocí hypnózy a také mi pomohl zorientovat se v mých myšlenkách, což se moc nedařilo ani mně, natož při pohledu zvenku. Náš vztah je čistě profesionální - terapeut-pacient, ale jedná se mnou vždy jako s dobrou přítelkyní. Někdy si jdu s Martinem prostě "jen tak popovídat", protože mě to nabije dobrou náladou na týdny dopředu.
• Terapie, poradenství a hypnoterapie • •
Odpovědi
7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den.
Mám syna 5 let. Má problemy se sykavkami a Ř, Č a Š. Je možné se domluvit na konzultaci a případné řešení? Děkuji
Dobrý večer, prosím, pošlete mi sms ohledně termínu konzulace
Martin Šverma
Dobry den uz pres 2 roky se lecim Uzkostnou poruchou beru Esoprex a obcas kdyz je nejhur tak Leaurin pulku... ty stavy uzkosti a strachu jsou neprijemne... Da se to vylecit uplne?? predem Vam moc dekuji za Vasi odpoved
Dobrý den, záleží na více okolnostech, které nelze po internetu specifikovat.
Z mé zkušenosti je k vyléčení úzkostné poruchy třeba pravidelná psychoterapie v kombinaci s hypnoterapií.
Přeji klidné dny
Martin Šverma