Bělohradská 1128, Havlíčkův Brod 58001
Míša
Chodila jsemk ní jako pacientka a byla jsems ní velice spokojená.Sice jsem čekala dlouho v čekárně ale jako lékařka je paní doktorka výborná.
Váš účet byl odstraněn
nejlepsi pani doktorka v havlickove brode mila,lidska,pomuze kdyz je cloveku zle a poradi absolutni spokojenost a cekaci doba? klidne si pockam a sestricka mila taky
Váš účet byl odstraněn
Skvělá paní doktorka, hlavně příjemná a lidská. A delší čekací doby? To jen odůvodňuje, jak je dobrá. Akorát dealeři by mohli chodit po pracovní době.
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka mi velmi pomohla. Po celou dobu mé nemoci (7 měsíců) mě povzbuzovala, citlivě mi naslouchala, doporučila vhodnou odbornou léčbu. Lepší praktickou lékařku jsem si ani nemohla přát!
Váš účet byl odstraněn
Dlouhá čekací doba.Přednost mají obchodníci s lékařským materiálem?Jinak je spokojenost i s její setřičkou.
Doporučuji• • •
Váš účet byl odstraněn
Velmi dobrá lékařka jak po odborné stránce, tak po stránce lidské, citlivý a individuální přístup. Nevýhoda - dlouhé čekání i přes objednání na určitou hodinu.
Váš účet byl odstraněn
Úžasná paní doktorka, poradí, pomůže, vysvětlí, pošle na vyšetření.... , no prostě super. A teď ta čekací doba... to je super a za to patří velikánský dík skvělé sestřičce. Prostě super profesionální tým.
anonymní
Velmi milá a příjemná lékařka, záleží jí na pacientovi, sice je delší čekání, ale i tak ji mohu jen doporučit. Pacientovi se věnuje a poradí vzhledem k kompletnímu zdrav. stavu jakou léčbu či léky předepsat.
Váš účet byl odstraněn
Dobrá doktorka, ochotná a spolehlivá. Poslední dobou se zlepšila i čekací doba.
Skvělé jednání a dobrý diagnostk.
```• • •