8. pěšího pluku 85, Frýdek-Místek 73801
Majk
Nevhodné chování k lidem, zejména mladým, je namyšlená a protivná bez špetky empatie, měla by uvolnit místo někomu mladšímu a normálnímu.
• Stavovská s.r.o., Poliklinika Místek • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nesympatická.Máte pocit, že otravujete svojí návštěvou.Příště už tuhle ordinaci nenavštívím...a 2h čekání..
Š
Šárka
Výborná lékařka,moc příjemná,vše vysvětlí,se sestřičkou umí obě s dětmi,což je velké plus,moc jsme spokojeni a těšíme se na kontrolu.
• Stavovská s.r.o., Poliklinika Místek • Jiný •
Marcela
Pani doktorka je vyborny lekar, zrejme i clovek, diky spatne peci po operaci štitne zlazy trpim oboustranou parezou hlasivek, clovek nemuze dychat protoze hlasivky neotviraji pruchod na dychani,jako prvni se mi konecne snazi nekdo pomoct a dari se aspon castecne,chtela bych podekovat , tenhla pristup je i o lidskosti a v dnesni dobe se s nim uz malo potkavame,timto bych teto lekarce chtela podekovat ze svou praci i pristup k lidem dela vic nez 100%,mozna se zda byt prisna ,ale ja se usmivam na kazdeho mozna mi to jen vratila.velke dekuji ze muzu pri mem dvou letem diteti existovat Tumova Marcela
Paní doktorka je velmi dobrá lékařka.
Je super, vřele doporučuji
B
boris.skandera@post.cz
Po řadu let patřím k pacientům paní doktorky a s její péčí jsem maximálně spokojen po stránce odborné i lidské.
B
bongilaj
je viborna lekarka
Hrabcovi.
Mudr Marcela Kolečkářová je naší milou rodinnou lékařkou ,dalo by se říct několík desetiletí,od dětských potíží až po velmi vážné problémy ,vždy její jak profesionální,lidský s úsměvem přátelský přístup .Odborník s krásnou lidskou tváří.Děkují.
peter bongilaj
je to vinikajici doktorka.
```• • •