MUDr. Marcela Kolečkářová

Otorinolaryngolog · Více

Frýdek-Místek 1 adresa

Stavovská s.r.o., Poliklinika Místek

8. pěšího pluku 85, Frýdek-Místek 73801

Nevhodné chování k lidem, zejména mladým, je namyšlená a protivná bez špetky empatie, měla by uvolnit místo někomu mladšímu a normálnímu.

• Stavovská s.r.o., Poliklinika Místek Jiný  •

Nesympatická.Máte pocit, že otravujete svojí návštěvou.Příště už tuhle ordinaci nenavštívím...a 2h čekání..

• Š

Výborná lékařka,moc příjemná,vše vysvětlí,se sestřičkou umí obě s dětmi,což je velké plus,moc jsme spokojeni a těšíme se na kontrolu.

• Stavovská s.r.o., Poliklinika Místek Jiný  •

Pani doktorka je vyborny lekar, zrejme i clovek, diky spatne peci po operaci štitne zlazy trpim oboustranou parezou hlasivek, clovek nemuze dychat protoze hlasivky neotviraji pruchod na dychani,jako prvni se mi konecne snazi nekdo pomoct a dari se aspon castecne,chtela bych podekovat , tenhla pristup je i o lidskosti a v dnesni dobe se s nim uz malo potkavame,timto bych teto lekarce chtela podekovat ze svou praci i pristup k lidem dela vic nez 100%,mozna se zda byt prisna ,ale ja se usmivam na kazdeho mozna mi to jen vratila.velke dekuji ze muzu pri mem dvou letem diteti existovat Tumova Marcela

• Paní doktorka je velmi dobrá lékařka.

• Je super, vřele doporučuji

• B

Po řadu let patřím k pacientům paní doktorky a s její péčí jsem maximálně spokojen po stránce odborné i lidské.

• B

je viborna lekarka

• H

Mudr Marcela Kolečkářová je naší milou rodinnou lékařkou ,dalo by se říct několík desetiletí,od dětských potíží až po velmi vážné problémy ,vždy její jak profesionální,lidský s úsměvem přátelský přístup .Odborník s krásnou lidskou tváří.Děkují.

je to vinikajici doktorka.