MUDr. Ludmila Sobotková

Varnsdorf 1 adresa

Ord. praktického lékaře stomatologa

Poštovní 2060, Varnsdorf 40747

• O

V tomto městě jsou opravdu zubaři někdy dobrá šílenost v případě že nejste její pacient tak nemají čas na ošetření a to ani když se jedná o dítě opravdu hrozné jednání .A to se stalo i u paní zubařky Sobotkové .

• H

Velice špátná zubařka, nedoporučuji.

• vinikající

• K této zubařce jsem chodil hodně dlouho a bohužel musím konstatovat ,že docela zbytečně.
    Na zanícený zub mi klidně dala korunku,trpěl jsem dlouhodobými bolestmi zubů.
    Konstatovala ,že je vše v pořádku .Druhý zub ,který mi douhodobě léčila jsem musel nechat vytrhnout u jiného lékaře,protože nechtěla zub odstranit.
    Jiný lékař konstatoval ,že zub chce hned ven a vytrhl mi zub i s váčkem pod ním.
    To není ještě vše ,ve finále od tohoto zánětu ,jsem dostal zánět dutin ,takže mi bylo provedeno čištění dutin ,hnis ,který jsem měl v levé dutině ,od nevytrženého a zaníceného zubu.Takže jsem si docela užil se zuby a hlavně s přístupem paní doktorky jsem velmi nespokojený.Přitom zub rengenovala a klidně ho zaplombovala a na žádost ,že chci zub vytrhnout mi řekla ,že ona ví lépe co má dělat.

• ochotná ani se nebojim musím se zase objednat

• Skvělá zubařka, ke které se nebojím zajít, i když vím, že mě čeká občas nepříjemný zážitek, navíc se k ní vždy velmi těší i má dcerka. Kat. Žatečková + Erika

Paní zubařka je skvělá.Co jsem u ní,tak se moc k zubaři nebojím.I se tam nasměju.-)

• H

Dobrá práce se chválí sama.Proto tak málo komentářů.