Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
stimeckova
Jsme s manželem pacienty paní doktorky a jsme opravdu rádi, že vzala pod svá křídla i našeho malého syna. Stav mého chrupu není úplně nejlepší, ale paní doktorka dělá všechno pro to, aby zachránila, co se zachránit dá. Vyjde vždy vstříc časově, jednání s ní je lidské a na úrovni a co se týče cen, tak jsou až nízké ve srovnání s kvalitou poskytovaných služeb. Je vždy znát, když někdo dělá svoji práci rád a není motivován jen finanční otázkou. Jsme moc spokojení a kdyby se nám nedejbože paní doktorka odstěhovala na druhý konec republiky, tak budeme prostě dojíždět :)
Marcela Kočová Emrová
Velmi příjemná, inteligentní a pečlivá paní doktorka. I přes své mládí dovede chápat široce potřeby lidí a nemá problém jim vycházet vstříc. Nenechá se stresovat časem ani penězi, pracuje v klidu, s úctou a důkladností. A často i s laskavým humorem. Takových je na světě moc málo, nejen v lékařské profesi. Marcela Emrová
Nikola Němečková Lepšová
Jsem velmi spokojená. Dříve jsem chodila k zubari se strachem, nyni téměř zarelaxovat. Pani doktorka je moc mila, ochotna a zachranila mi zuby.
MR
S paní doktorkou jsem nadmíru spokojená!!! Je milá, ochotná, vždy vše dopodrobna vysvětlí i názorně ukáže, sdělí různá řešení a spolu s pacientem se snaží vybrat to, které by mu nejvíce vyhovovalo!! Peněženka po odchodu z ordinace taky rozhodně nezůstane prázdná. Mohu jedině doporučit!!
Lenka Volná
Paní doktorka je mladá a velmi sympatická. Vzhledem k tomu, že jsem nebyla dlouhodobě spokojená se svým předchozím zubařem, uvítala jsem možnost přehlásit sebe i děti k této lékařce. Prohlídka proběhla u všech důkladně a ještě si našla čas na prevenci a doporučení. Takto kvalitní péče se mi v minulosti dostalo pouze v soukromém zařízení, takže nezbývá než dát hodnocení "Velmi Dobrý"!
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.