Bratří Štefanů 895, Hradec Králové 500 03
Alena Lehká
Skvělý přístup a vysvětlení k danému problému. Díky
• Poliklinika II Hradec Králové • Jiný •
T
Tereza M.
Chodím sem už více než 15 let a paní doktorka a sestřička jsou úžasné. Vždycky všechno skvělé. Doporučuji na 100%
• Poliklinika II Hradec Králové • Jiný •
Barbora
K pani doktorce chodim 15 let a uz jsem ji i doporucila svym kamaradkam. Prefektni pristup, vzdy me ona i sestricka uvita s usmevem. Prijdu, reknu problem a je vyreseno. Poradi s cimkoli, uklidni a i treba potesi!! ???? vzdy jdu bez objednani v po nebo st dopoledne a zadny problem. Za me super.
• Poliklinika II Hradec Králové • •
Jana
Paní doktorka je velice nepříjemná a arogantní. Čekací lhůty jsou neskutečně dlouhé a k pacientkám se ona i sestra chovají velmi hrubě. Nedoporučuji.
• Poliklinika II Hradec Králové • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
K paní doktorce chodím již od 15 let a za těch sedm let ji mohu jenom doporučit! Vždy byla velmi ochotná, s lidským přístupem a vždy mi dobře poradila jak s první HA, tak i teď při zavedení tělíska. Vše mi krásně vysvětlila a dokonce mě vzala hodinu před svou klasickou ordinační dobou.
Když jdu na prevenčku, je pravda, že objednací lhůta je tak 2 - 3 měsíce, ale vzhledem k její početné klientele se není čemu divit. Když potřebuji akutní prohlídku, tak si brzy ráno počkám a když potřebuji konzultaci po telefonu, vždy se dovolám v odpoledních hodinách.
Neměnila bych, a to ani teď, když do Hradce dojíždím skoro 300km.• • •
Michaela
Též bych neměnila. Super jednání, ochota a vstřícnost jak u sestřičky, tak paní doktorky. Jestliže potřebujete být vyšetřena v daný termín, stačí si prostě jen zavolat o měsíc či dva dřív. A pokud se někdo objednávat nechce a nevadí mu to si přivstat či čekat delší dobu v čekárně, taky to lze. V tom bych problém neviděla.
Ať se daří všem!
S pozdravem Míša• • •
Tereza
K pani doktorce jsem leta chodila, ale ze ji navstivim jednou za rok,tak jsem si nechtela delat starosti s hledanim noveho doktra. Pani Maresova je fajn, pokud clovek skoro mlci, vetsinou me nenecha ani domluvit vetu. Vetsi problem je ale doba cekani. Na objednani je to tak 3 mesice, nebo vycekat rano nejaky den. Kdyz si to vycekam od 5h od rana tak pak se zase netrefi s lekama. Mam akutni problem, lek nezabere, Pak je tyden pryc, na telefon se nedovola nikdo a pak se divi proc jsem nedosla opet rano. Nekdy me prislo jako kdyz obtezuju a jsem takovy testovaci kralik na nove leky. Naprosto neslusne chovani, arogantni, neni cas ani na hovor v telefonu. Jsem pred mikrodeloznim teliskem a jdu hledat jineho doktora. Byla to asi otazka casu kdy odejit. Pani odktorka by mela pit nejaky bylinkovy uklidnujici caj. Nedoporucuji
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pavlína
Nemohu jinak než chválit paní doktorku i sestřičku, za velmi přívětivé, profesionální a hlavně lidské chování.Byla jsem svědkem jejich trpělivého přístupu ke starší paní i neobjednaným pacientům.Sama jsem přišla s problémem, který paní doktorka pomohla v klidu vyřešit a já z této ordinace odešla velmi pozitivně naladěna.Neměnila bych!
pankojit
Jsem překvapená některými zveřejněnými názory...Mám pocit, že dáma, která potřebuje akutně antikoncepci není zrovna akutní případ a měla na ni myslet poněkud dříve. Jiná si zase plete gynekologa s pohotovostí? Já přišla s problémem a byl okamžitě vyřešen. Nejen to, sestřička i paní doktorka byly až neuvěřitelně milé a vstřícné, vše mi bylo podrobně vysvětleno i s nákresem.
Nevidím důvod přecházet jinam. Pokud mám problém, přijdu brzy ráno ve stanovené dny pro akutní případy a jsem ošetřena. Pokud potřebuji prevenci, počkám klidně 2-3 měsíce na plánovanou kontrolu.• • •
E74
Všem doporučuji, neměnila bych. Nebyla jsem objednána a byla jsem vyšetřena a i paní doktorka i sestřička milé a naprosto profesionální.