MUDr. Kristián Holibka

Ortoped Více

Olomouc 3 adresa

Jsem lékař se specializací Ortopedie a Traumatologie pohybového ústrojí léčící podle nejmodernějších trendů a poznatků světové ortopedie. Specializuji se především na Artroskopické výkony včetně rekonstrukčních, ortopedie nohy a endoprotetiku velkých kloubů,léčba artrózy a další.
  • Ortopedie

Injekce

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný

Pan doktor i přes svůj mladý věk je VELKÁ kapacita! Vše podrobně vysvětlí, vyšetří, je emaptický, kéžby takový byl každý! Reoperoval mi již artroskopii kolene před 2mi lety po zpackané operaci v Přerově, koleno je nyní lepší než to druhé! Následná operace levého ramene taky perfektní. Nyní kvůli vrozené vadě kyčlí jsem 2,5 měsíce po Endoprotéze kyčle,kterou mi taktéž dělal pan doktor ve Vojenské nemocnici a vše v nejlepším pořádku! Moc tímto děkuji Pane Doktore!

T
Umístění: Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný

Chtěl bych moc poděkovat panu doktorovi Kristiánu Holibkovi, který mě dostal a vyléčil z vážného úrazu kolene. Pan doktor je opravdový odborník s profesionálním přístupem, který je na svém místě. Pane doktore, ještě jednou Vám mnohokrát děkuji.

Umístění: Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný

Pan doktor Kristián Holibka je kapacita ve svém oboru Vždy vstřícný a hlavně lidský a ochotný!Hlavne má tu nejlepší školu od svého strýce Radomira Holibku.Osobne jsem měl těžký úraz kolene konkrétně unhapy pentatu což je přetržený přední zkřížený vaz, zadní i oba postranní a oba menisky.Po dvou operacích a následné péči u pana doktora Kristiána Holibku absolutně nevím že s kolenem něco bylo a můžu dále sportovat.Takze za mě

Umístění: Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný

Pan doktor Kristián Holibka je opravdu kapacita ve svém oboru. Dosud jsem se nepotkal s takovým přístupem a formou léčby. Byl jsem u něho na operaci s kolenem, kde jsem měl horizontální trhlinu zadní části mediálního menisku a chondrální defekt na patelofemorálním sulku. Vše mi bylo řádně vysvětleno, vše co se operace, léčby a postupném zatěžování týká. Operace, pooperační péče a léčba probíhala naprosto skvěle. Jsem velice rád, že mě operoval zrovna pan doktor Holibka a díky němu se mohu vrátit znovu ke sportu a hlavně do zaměstnání. Oceňuji skvělou profesionalitu a přístup. Je vidět, že ho ta práce opravdu baví a je příkladem pro všechny. Díky němu se mohu vrátit k běžným věcem tak jak před úrazem.

Umístění: Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný

Je to obrovská kapacita v oboru,ortopedie a má tu nejlepší školu od svého strýce(RADOMÍRA HOLÍBKY)který je v tomto oboru TOPKRISTIÁN HOLÍBKA je ambiciózní a vstřícný člověk,který se snaží po profesní stránce pořád posouvat dál a rozšiřovat svoje zkušenosti v tomto oboruJá jsem bývalý profesionální sportovec a mám s nima ty nejlepší zkušenosti, protože už mě několikrát operovali a vždycky to dopadlo na jedničku

Umístění: Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný

Manželka chodila s bolavým kolenem k více doktorům, ale až pan doktor Holibka ji pomohl a vše vysvětlil, velká spokojenost

Umístění: Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný

Mohu jen doporučit. Po dlouhé době jsem se setkala s lékařem, který byl ochoten řešit zdravotní problém. Ač mladý, tak super..

B
Umístění: Medicoms Olomouc ortopedická chirurgie

Celková spokojenost, s operací i pooperační léčbou. Skvělá komunikace. Pan doktor vše příjemně vysvětlí a poradí. Doporučuji

I
Umístění: Medicoms Náměšt na Hané Jiný

Všestranně perfektní lékař. Důsledně odhalí příčiny problémů a bolestí, umí si s nimi profesionálně poradit, i při velkém vytížení je stále neskutečně vstřícný, ochotný, nikdy neztrácí úsměv ani optimismus, i se staršími pacienty má neuvěřitelnou trpělivost. Lékaři jako on jsou vzácní a velice si vážíme toho, že jsme natrefili právě na něj, a že je tu vždycky i pro nás.

Z
Umístění: Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný

Chtěl bych velice poděkovat panu doktorovi Holibkovi za skvělý a profesionální přístup při mém úrazu na motokrosových závodech, kde jsem si vykloubil klíční kost, a byla nutná operace. Ta se povedla na výborno a já jsem za 6 týdnů mohl opět trénovat. Vše šlo velmi rychle, chválim i lidský přístup. Za mě 100%