MUDr. Kristián Holibka

Ortoped Více

Olomouc 3 adresy

Jsem lékař se specializací Ortopedie a Traumatologie pohybového ústrojí léčící podle nejmodernějších trendů a poznatků světové ortopedie. Specializuji se především na Artroskopické výkony včetně rekonstrukčních, ortopedie nohy a endoprotetiku velkých kloubů,léčba artrózy a další.
Více O mně

• Artroskopie ramene

• Diagnostické vyšetření

• Fyzioterapie

• Injekce

Pan doktor byl vždy velmi vstřícný vše řádně a srozumitelně vysvětlil. Vše proběhlo naprosto v pořádku. Operace v Prostějova bez sebemenších problémů a přesně podle toho jak pan doktor dopředu řekl. Odborník na pravém místě.

• Medicoms Náměšt na Hané Jiný  •

• R

Pokud potřebuje kdokoliv ortopeda, pan doktor Kristián Holibka je nejlepší volba! Měl jsem problémy s kyčlí a nutně potřeboval novou, takže jsem po totální endoprotéze. Jak před samotnou operací tak po ní jsem s péčí pana doktora maximálně spokojen. A nejen s péčí, ale hlavně s jeho odvedenou prací!!! Operace prý proběhla bez komplikací, byla mnohem kratší než uvádí zdroje na internetu a jizva je pěkně malá, miniinvazivní. Fakt musím říct, že pan doktor Kristián Holibka je odborník, který používá moderní šetrné metody a práci na mé kyčli odvedl naprosto bravurní! Pane doktore, moc Vám děkuji a Vážím si toho, co pro jste pro mě udělal a děláte!

• A

Pan doktor Kristián Holibka je skutečný profesionál ve svém oboru. Od prvního setkání na mě působil velmi lidsky, s maximální ochotou vysvětlit každý detail a zodpovědět všechny otázky. Jeho přístup kombinuje špičkovou odbornost s empatií, což je v medicíně nesmírně cenné.

Samotné vyšetření i následná péče probíhaly na špičkové úrovni – cítil jsem se naprosto v bezpečí a měl jsem jistotu, že jsem v rukou zkušeného odborníka. Pan doktor dokáže propojit precizní diagnostiku s moderními léčebnými postupy a zároveň k pacientovi přistupuje jako k člověku, ne jen jako k případu.

Velmi oceňuji také jeho trpělivost a čas, který mi věnoval. Každý krok léčby mi byl jasně a srozumitelně vysvětlen, což mi dodalo klid a důvěru. Díky jeho péči mám jistotu, že můj zdravotní problém je řešen tím nejlepším možným způsobem.

Pokud hledáte ortopeda, který spojuje špičkovou medicínu, profesionalitu a lidskost, pan doktor Holibka je jasná volba. Vřele doporučuji!

• T

Pana doktora K. Holibku můžu vřele doporučit. Po první nepodařené operaci jiným lékařem a neustálými bolesti kolene mě sestra poměrně rychle objednala a za krátký čas mě pan doktor operoval. Bolesti mi přestaly a pan doktor mě zachránil před zničenou chrupavkou, kvůli natrženému vazu, kterého si předešlý doktor nevšiml.

• Medicoms Olomouc artroskopie  •

Pan dr.Holibka Kristián je člověk na pravém místě.Patří mu velká poklona a poděkování za jeho práci.Dokázal vrátit úsměv na tvář dceři i nám rodičům .Dcera dělala aktivně sportovní gymnastiku.Kladina se jí stala nejlepším sportovním nářadím co může být , ale začaly jí bolet kolena.Pan doktor nám byl doporučen a tak jsme ho poprosili jestli můžeme přijet.Sestřicka nás objednala a asi do 14 dnů jeli jsme do ambulance v Olomouci.Vše nám vysvětlil,navrhnul způsob léčby a vždy komunikoval ochotně a mile.Na každou otázku ochotně odpověděl.Dcera se operaci kolene nevyhla, meniskus i vazy se podařilo dát zase dohromady a precizní a vhodnou léčbou pomohl od bolesti a trápení.Dnes dcera v gymnastice trénuje mladší dorost a dělá rozhodčí.Jsme moc vděční, že se svému oblíbenemu sportu věnuje nadále a pan doktor i se svými kolegy má na tom velkou zásluhu DĚKUJEME

• Medicoms Olomouc artroskopie  •

• R

Velice příjemné a lidské jednání. Pan MUDr. Kristián Holibka mi vždy vše v klidu podrobně vysvětlil a navrhl postup léčby. Naprostý odborník ve svém oboru, má velká spokojenost, mohu ho jen vřele doporučit. Ještě jednou moc děkuji pane doktore, ať se Vám daří

• Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný  •

K panu doktorovi jsem přišla po úrazu s kolenem, uraz nepodcenil a poslal mě na MRI, kde mi zjistili distenzi předního zkříženého vazu v koleni. P doktor mi doporučil neinvazivní způsob a to plazmu do postiženého kolene a poté rehabilitace. Léčba byla úspěšná a koleno mam z 95% v pořádku.

• Medicoms Náměšt na Hané Jiný  •

Operaci kyčle mi prováděl MUDr. Kristián Holibka a musím říct, že lepší péči jsem si nemohl přát. Vše proběhlo bez problémů, rychlé zotavení a hlavně konečně bez bolesti. Pan doktor je profesionál, kterému plně důvěřuji. Doporučuji každému, kdo váhá.

• Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný  •

Pan doktor i přes svůj mladý věk je VELKÁ kapacita! Vše podrobně vysvětlí, vyšetří, je emaptický, kéžby takový byl každý! Reoperoval mi již artroskopii kolene před 2mi lety po zpackané operaci v Přerově, koleno je nyní lepší než to druhé! Následná operace levého ramene taky perfektní. Nyní kvůli vrozené vadě kyčlí jsem 2,5 měsíce po Endoprotéze kyčle,kterou mi taktéž dělal pan doktor ve Vojenské nemocnici a vše v nejlepším pořádku! Moc tímto děkuji Pane Doktore!

• T

Chtěl bych moc poděkovat panu doktorovi Kristiánu Holibkovi, který mě dostal a vyléčil z vážného úrazu kolene. Pan doktor je opravdový odborník s profesionálním přístupem, který je na svém místě. Pane doktore, ještě jednou Vám mnohokrát děkuji.