Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Více a podrobněji: www.terapie-koucink.cz (Jak probíhá konzultace, Podmínky spolupráce, Odborná spolupráce s..., Lektorská činnost, REFERENCE)
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíZkušenosti
O mně
◾PSYCHOTERAPIE a PORADENSTVÍ
- individuální, párová, rodinná terapie
◾MEDIACE - ŘEŠENÍ SPORŮ
- ZAPSANÁ MEDIÁTORKA -...
Specializace
- psychoterapie
17. listopadu 1, Říčany
Psychoterapie, poradenství a mediace
Pani Rudolfová je velmi pozorná a empatická. Rozhovor je jasně cílený na váš problém, s kterým přicházíte. Výborně zvládá time management a rozhovorem vás směřuje tak, abyste sami našli svoje silné stránky a ty si začali uvědomovat a makali na nich. Moc děkuji za pomoc!
P.S.
Rád bych Vám ještě jednou ze srdce poděkoval za veškerý Váš čas, zájem, naslouchání, odezvu a otázky. Moc jste mi pomohla ve chvílích, kdy to pro mne bylo nejsložitější a potřeboval jsem vše zpracovat. Jsem rád, že jsem si vybral a kontaktoval právě Vás.
Ještě jednou díky za všechno a přeji Vám, ať se Vám vždy
daří jak v profesním, tak osobním životě.
M.P
Paní Klára je úžasný člověk, už po jednom sezení, jsem měla pocit jako bych byla jiným člověkem. Můj problém byl, že jsem si nebyla jistá svými rozhodnutími a paní Klára semnou probrala vše v čem jsem si nebyla jistá.
Měla jsem najednou pocit bezpečí a klidu sama v sobě a to jen díky velice klidnému a vnímavému postoji, který paní Klára má.
Vím že kdyby ,,cokoli´´ mohu se na paní Kláru obrátit.
H.P.
Paní Klárka je skvělý terapeut, empatický a klidný. Do ordinace jsem přišla s milonem otazníků a absolutní nesebedůvěrou, terapii jsem ukončila s vědomím, že hybnou silou svého světa jsem jen já sama a hlavně, že můžu cokoliv. Jako další obrovské plus je dodržení objednaného času terapie.Nesedíte drahé minuty v čekárně.Díky za vše.
Tomáš N.
Paní Kláře vděčím hlavně za nasměrování správným směrem. Přístup ke mně byl naprosto empatický, lidský, a přesto profesionální. Dokážu se nyní lépe soustředit na přítomnost a přijímat věci bez zbytečné rezistence.
B.Š.
Aktuálně docházím k p. Kláře cca půl rok. Ze začátku jsem měla velké obavy, jelikož jsem měla zkušenost s terapií a ta byla bohužel neúčinná. Musím říct, že po půl roce terapie s paní Klárou cítím obrovské změny ve svém životě - a to jsem upřímně vůbec nečekala (na základě předcházející zkušenosti). Otázky a odpovědi, které padnou na terapii, jsou pro mě vždy a znova objevení Ameriky. Já se v tom plácala sama (nebo se svými přáteli) celý dosavadní život. Neviděla jsem východisko. Neviděla jsem vlastně vůbec nic a byla jsem opravdu bezradná. Opakovala jsem stále dokola ty samé chyby, které mě víc a víc ubíjely. No a pak jsem začala chodit na terapie (asi po 6 letech znovu). A najednou se vztahy okolo mě začaly zlepšovat. A najednou jsem si nepřipadala jako ta tlustá holka v místnosti. A najednou jsem se už nebála stát si za svými názory. A najednou jsem byla klidnější. Sama tomu nerozumím a stále mě to překvapuje. Proto s čistým svědomím můžu paní Kláru doporučit (a to téměř nikdy nic a nikoho nedoporučuji). A moc děkuji za dosavadní spolupráci.
Daniela U.
Paní Klár mohu jen doporučit.
Pomohla dceři pochopit její strach z nějaké situace a vysvětlila jí, jak s ním pracovat a zvládnout ho.
Komunikace byla příjemná a přínosná a za to paní Kláře moc děkuji.
Je ochotná, naslouchá a dokáže poradit....
Jana R.
Na terapii jsem docházela rok (důvod -vyčerpání z kovidového života "všichni doma na hromádce" - v pracovní i rodinné rovině). Klára mě svými postřehy navedla na cestu, co a jak je možné upravit - sama jsem si zvolila, na čem a jak chci pracovat. Děkuji za skvělé tipy, ze kterých stále čerpám v každodenním životě. Vřele Kláru doporučuji na řešení jakýchkoliv obtíží, na kterých chcete společně pracovat - svými otázkami vás navede, že vhodné řešení najde každý sám. Přeji vám jen to nejlepší.
Barbara K.
Paní Rudolfová dokázala už během první schůzky pomoci. Byla to moje první zkušenost s terapií a jakoukoliv péčí o vlastní mentální zdraví, jsem ráda, že jsem šla právě k ní. Upřímně jsem nevěděla s čím přesně tam jdu, věděla jsem jen, co mám za pocity a že se jich potřebuji zbavit. Dokázala mi za dosavadní tři schůzky dát praktické nástroje na každodenní užívání, které mi pomáhají ne jen v danou chvíli, ale i dlouhodobě. Mohu jí tedy doporučit i lidem, kteří vlastní nedokáží říct přesně, co je trápí, jelikož dokáže ta slabá místa najít a pomůže na nich pracovat. Za mě velmi užitečná a příjemná zkušenost.
K.P.
Klára je terapeutka na svém místě, pro tuto práci se zrodila a je jednička ve svém oboru. Pokud váháte, jestli si Kláru vybrat, tak určitě ke Kláře jděte. Stačí velice krátká doba a problém, který vás trápí je vyřešen. Kláru jsem navštívila již dvakrát v průběhu 5-ti let a tři sezení stačila, abych byla šťastná a ve své rodině spokojená. Pokud bych zase propadla nějakým černým myšlenkám nebo se necítila dobře, vím za kým jít. Kláro! Děkuji.
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den,budou to 3r co mi odešel manžel během 5měsíců.Od té doby mám problémy s bolestí vzadních půlkách.Vím čím to je,ale nevim jak se toho zbavit.Vím,že bych měla koukat dopředu,ale nevim jak.Je mi 73.Děkuji za případnou odpověď.Děkuji
Dobrý den, odchod někoho blízkého bývá spojený se smutkem, lítostí a většinou i velkou zátěží. Není podstatné, jak je to zpětně dlouho, ale jak kvalitně odtruchlíme a dovolíme si prožít smutek, lítost nebo třeba naštvání či zlobu. Říká se, že se máme dívat dopředu, ale to jde až v okamžiku, kdy se rozloučíme a můžeme pokračovat. Proto je možná dobré nyní se zastavit, nebo se otočit a vrátit se. Vaše bolest může být (a pravděpodobně také je) psychosomatická, související právě s odchodem manžela a prázdným místem, které vzniklo. Můžete si ve svém okolí s někým o tomto popovídat nebo se obrátit na právě třeba psychologa, psychoterapeuta... někoho, kdo by nehodnotil a naopak vyslechl a pomohl?

Mám sociální fobii a strašně mě to omezuje v životě,už nevím co s tím. Nechci žít v depresích a ve strachu. Dá se to nějak léčit?
Dobrý den, je dobře, že si říkáte o pomoc a podporu. Určitě, strachy, deprese, fobie jsou léčitelné. Oslovte ve svém okolí psychoterapeuta, domluvte se s ním na konzultaci a již na první konzultaci byste měl/a mít bližší představu o možném postupu, době spolupráce a výsledcích. Nebo mi zavolejte a odpovím více na Vaše konkrétní otázky.

O mně
◾PSYCHOTERAPIE a PORADENSTVÍ
- individuální, párová, rodinná terapie
◾MEDIACE - ŘEŠENÍ SPORŮ
- ZAPSANÁ MEDIÁTORKA -...
Specializace
- psychoterapie
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.