MUDr. Katarina Pavlosková

Sagena s.r.o., Denní stacionář interní

8. pěšího pluku 85, Frýdek-Místek 73801

Medicentrum Havířov

Dělnická 1485/24a, Havířov 73601

JEZDIM K PANI DOKTORCE NEKOLIK LET A JSEM NADMÍRU SPOKOJENA. BYLO UŽ VŠECHNO ŘEČENO. NIKDE JSEM NEZAŽILA ABY MNE TAK DOKONALE VYŠETRILA. JSEM BYLA VELICE PŘEKVAPENA A SPOKOJENA. TAKE MNE HNED OBĚDNALA NA VEŠKERÉ VYŠETŘENÍ A TO JSEM BYLA STÉHO PAF. DÉKUJI ZA TO MOC DÉKUJI Z POZDRAVEN PACIENT.

• Městská nemocnice Ostrava Jiný  •

Pí. Dr. Pavlosková je velmi svědomitá, neúnavná a velmi příjemná , je vidět, že se snaží pomoci a nepolevuje ve svém úsilí. I přesto, že má spoustu práce a s tím spojených starostí se svými pacienty, ke každému přistupuje velmi lidsky. Je s podivem, kde bere stále tolik síly a energie, ale jsem moc ráda, že ve svém úsilí nepolevuje, vyhrává nad bolestí a je schopná pomáhat, co jí síly stačí na rozdíl od jiných lékařů. Proto si ji velmi vážím, držím ji palečky a přeji ji hodně síly a energie do dalších měsíců a let. Městská nemocnice O.-Fifejdy může být ráda, že ve svých řadách má takovou lékařku.
    R. Oborná, Hlučín.

• Městská nemocnice Ostrava Chronická bolest  •

• opravdu smekam klobouk pred touto vynikajici pani doktorkou vysvetli mi vsechno ma velmi lidsky pristup k e me jako k pacientce je to ta nejlepsi diagnosticka v obori neurologie nejlepsi neurolozka velmi sympaticka a vim ze se mi snazi pomoci a za to ji moc dekuji pani doktorko preji vam pevne zdravicko hodne sil a aby ste nam pacientum nadale tak skvele pomahala opravdu skvela pani diktorka moc mila dekuji za vybornou lecbu Gabriela Nohavicova

• I

Vynikající paní doktorka!!!!!!! Je milá ,empatická, umí naslouchat a to nejdůležitější neřeší vše lékama ,ale hledá příčinu bolesti.A to je to nejdůležítější v medicíně ,hledat příčinu. Kdyby byli ostatní jako ona nebylo by tolik nemocných.Ještě jednou moc děkuji!! Ivana B

Vynikající paní doktorka, jedna z mála lékařů, která hledá co zpouští problémy a netlumí vše lékama. Děkuji!!!

• K paní doktorce Pavloskové,chodím už 10 let a nemohu hodnotit jinak než 100%, léčíme má bolavá záda, vždy pomoc na výbornou,opravdu moc děkuji paní doktorko za to že jste a že mi tak pomáháte.Marie Havránková

Paní doktorka je opravdu specialista na svém místě,své práci rozumí,je empatická,vstřícná a dokáže člověkovi naslouchat : jaké jsou jeho potíže, snaží pacientovi pomoci jak jen to lze v rámci možností. Více takových lékařů-je to odborník a člověk na svém místě. Dunková J./Ostrava

Tato lékařka je vzorem pro všechny lékaře. Nejen že velice kvalitně odvádí svou práci, pacienty léčí i svým charizmatem. Tuto lékařku jedině doporučuji. Také mi hodně pomohla. Pokud si toto paní doktorko čtete, děkuji Vám za to, že Vás my pacienti máme

Nejlepší lékařka s jakou jsem se kdy setkala.Než jsem se k ní přišla léčit,obešla jsem x lékařů i léčitelů,vše bez efektu.Paní doktorce Pavloskové vděčím za to,že vůbec žiju,odhalila i nemoc s její specializací nesouvisející,ale pro mou další léčbu klíčovou.Dékuji mockrát za její ochotu a pomoc.Její přístup k pacientům je obdivuhodný.

• Š

Velmi milá , sympatická ,profesionální , ochotná a vstřícná paní doktorka .
    Snaží se pacientovi co nejlépe vše vysvětlit a pomoci nejen od bolesti , tak i po psychické stránce podpořit .
    Vždy je milá a příjemná s pacientem probrat jeho konkretní potíže a pomoci je řešit .