Neratovická 237, Kostelec nad Labem 277-13
A.Macháčková
Sestřička skvělá, vždy pozitivně naladěná, ochotná. Paní doktorka příjemná s profesionálním, ale také velmi lidským přístupem. Vše vyslechne, vysvětlí, nic nepřechází mávnutím ruky.
Dvě těhotenství jsem prošla na jiné gynekologii, ale nebyla jsem s přístupem spokojena a tak jsem to třetí chtěla jiného lékaře. Určitě jsem neudělala chybu!
Děkuji oběma za vynikající péči a úžasnou práci, kterou odvádí.• Gynekologická ambulance • Jiný •
Kristyna
Je to moje první gynekoložka, velmi jsem dbala na recenze a přesně díky této stránce a hodnocení jsem si paní doktorku vybrala. Paní doktorka je hodná, milá. Jediný co se mi nelíbí je povýšenost jedné ze sestřiček.
R.K.
Sestřičky i paní doktorka jsou moc sympatické, příjemné a vstřícné :-) Jelikož jsem dříve neměla s gynekology dobrou zkušenost, můžu říci, že paní doktorka je opravdu dobrá, nic nezanedbává, vše vysvětlí a poradí. Chodím k ní bez zbytečného strachu a stresu. I přes malé obtíže v těhotenství mi vše opravu hlídá a nic nenechává v náhodě. Nikdy jsem neplatila žádné poplatky, jen za jednorázová zrcadla. Za mě mohu jedině doporučit!
luciasek004
Dříve jsem navštěvovala dva lékaře ve kterých jsem nenašla důvěru,nic mi nevysvětlily a byly mi zkrátka nesympatcký. O paní doktorce jsem slyšela samou chválu, přešla jsem k ní a jsem konečně spokojená. Všem moc doporučuji ;)
safhel
Chodím k paní doktorce už dlouho mám třetí těhotenství a nikdy nic nezanedbala a naopak vždy když se ji něco nezdálo ihned mě hnala dál. Pokaždé byla příjemná a milá. Nemůžu si vůbec stěžovat jsem s ní velmi spokojená.
dasenka.svc
Paní doktorce plně důvěřuji ... Pomohla mi vyřešit problém s otěhotněním, nic nezanedbala a díky přesné léčbě jsem do půl roku od zahájení hormonální terapie přirozeně otěhotněla. Během těhu dělá ultrazvuk při každé návštěvě, což je super. Já mohu jen doporučit
Do ordinace se nedovoláte, přístup k pacientce bych hodnotila jako podprůměrný, nepoznala ani naprosto základní věci, zinkasovala peníze za vyšetření, které se už neplatí,celkově laxní přístup.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka jezdí i do Všetat, takže zkoušejte volat v různé dny a různé hodiny. tel. je 739 492 526
Prosím nemá někdo telefon k této dr. Nemohu se tam už měsíc dovolat, číslo je stále obsazeno. No a ten tady je přímo na paní dr, a na ten se jí volat nemá. Pomůže někdo???
Suprovej lékař! :)