MUDr. Jozef Fingerhútt

Zubař Více

Nový Jičín 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Hřbitovní 22, Nový Jičín 74101

Pan doktor mi vždycky pomohl od bolesti a několikrát mě vzal i bez objednání stejně jako moje děti. Je příjemný, ujišťuje se, ze vás nic nebolí. Nemá problém dat víc injekce, aby Vás ušetřil utrpení. Chodím k němu 10 let a už teď mám hrůzu, až opravdu odejde do důchodu..

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

• Pan doktor je velice dobrý. Byl jsem u více lékařů, ale tento je nejlepší, protože s tím, co jiní měli problém, on vyřešil rychle a dobře. Děkuji mu za to.

• ja k nemu chodila nekolik let a vysledek byl ze ted nechavam dost penez za zuby ktere mi zrasoval...sveho casu vynikajici,peclivy,vesely a osetreni bylo bezbolestne za to pak to zacal pekne flakat...

• já za svou osobu mužu říci,že jetento lékař na velmi dobré urovni.k tomu není co dodat,jeho činy mluví za něho

• nejlepší

• vznikající zubní lékař

• Pan doktor je úžasný člověk,úžasný zubař,strašně si jej vážím.

• E

Dobrý,ochotný lékař

velmi hrabivy naochotny a neprofesionální lékař,musela jsem ho navštívit když zastupoval mého lékaře a opravdu bych jeho péči nikomu nedoporučila a to ani nejhoršimu nepříteli