Léčebná rehabilitace

Primátorská 1196, Prachatice 38301

• B

Odborník, hned po první návštěvě mi pomohl. Doktoři v nemocnici v Českých Budějovicích mi nepomohli, MUDr. Stern pomohl, vrátil mě zpět do života ! Doporučuji. Má zlaté ruce! A sestřičky na rehabilitacích jsou úžasné , vstřícné, vše ukážou, vysvětlí, pomohou! Jsem nadšená, velice spokojená. Doporučuji

• Léčebná rehabilitace Jiný  •

• Příjemný a lidský přístup. Vždy se mi, s mým zdravotním problémem, snaží pomoci.A dále bych chtěl poděkovat kolektivu jeho spolupracovníků, kteří pod jeho vedením (Mudr. Sterna) odvádějí, opravdu, dobrou práci.

• Léčebná rehabilitace  •

• Zkušenosti jen positivní, jsem ráda, že když je člověku ouvej, má se kam obrátit na odborníka na pravém místě!

Trapné podávání ruky pacientům má zakrýt aroganci a nezájem o pacientův názor. Obvodní lékař mi pomohl více než tento" odborník". Už nikdy více. Má vlastní zkušenost mě přesvědčila o pravdivosti kritiky Mudr.Sterna od nespokojených pacientů. Bohužel jim musím dát za pravdu. Sobě i ostatním pacientům přeji, aby bylo více lékařů, kteří budou mít zájem řešit naše potíže a snahu nám pomoci.

Odbornik, dobrej chlap, vzdycky poradne napravi, i kdyz z nej jde teda jooo respekt!

• doporučuji vždy mě Mudr.napravil

• Výborný doktor! S lepším RHB lékařem jsem se zatím nesetkala. Napravit umí jako nikdo jiný.

• Koho znám já a někdy u něho byl, tak jsem slyšela jenom chválu. Sama jsem se přesvědčila, jak dobrej doktor to je a jak mu lidi závidí, tak se nesmí nikdo divit těm pomluvám a fámám, které o něm lidi rozhlašujou. Ale k tomu, aby jim pomohl svýma zlatýma rucema, k tomu jim dobrej je.

• I

Supr chlap. Sympatickej, usměvavej, pořádná hora, ruce jak lopaty, ale kam se hrabe většina doktorek v citlivém zacházení. DOPORUČUJI.