Soukromá ordinace praktického lékaře

Na Palcátech 368, Kralovice 33141

• D

MUDr. Josef Hošek je vstřícný, fundovaný lékař, který má tradiční klientelu v Kralovicích a okolí. Využívám jeho služeb již mnoho let a jsem s nimi velice spokojen.
    Mgr. Ervín Dux, Kralovice

Mudr Hošek je velmi zkušený praktik s lidským přístupem k pacientovi a je především jako lékař vynikající diagnostik. Přinejmenším v letech 2005, 2008 a naposledy v létě v roku 2011, podle vyjádření nejváženějších a nejvýznamnějších odborníků fakultní nemocnice v Plzni, mi především Mudr Hošek svou včasnou a správnou diagnozou, několikrát zachránil život v poslední možné chvíli. Pavel Srp

• Lékař, který pomůže kdykoliv - i v nočních hodinách je schopen za člověkem, kterému je zle, přijet do jeho domu.
    Vždy ochotný a usměvavý.
    Lékař, který nepropaguje předražené přípravky, ale snaží se lidem nabídnout i levnější léky stejného účinku.
    Kéž by bylo více takových lékařů.

• Vynikající diagnostik.

• V

nejlepší diagnostik v okolí, a pokud si mám pod pojmem praktický lékař představit opravdu zkušeného fachmana,kterého jen tak něco nezaskočí, je to právě on.