MUDr. Jitka Šváchová

Ortodontista Více

Stomatologie - ortodoncie

Seydlerova 2451, Praha 15800

• D

Paní doktorka je opravdu odborník na svém místě.Oběma mým dcerám pomohla jak nejlépe uměla, vše s námi podrobně konzultovala a vysvětlila nám. Akceptuje i naše přání a pak volí co nejšetrnější, avšak účinné metody a za to jí patří velký dík.Řídíte li se jejími doporučeními a radami, bude se Vám skvěle s paní doktorkou spolupracovat. Dcery jí mají velmi rády a mají díky paní doktorce krásný úsměv.

• Stomatologie - ortodoncie Jiný  •

• Pozná se, že paní doktorka Šváchová svou práci ortodontisty miluje a tomu také odpovídají výsledky její práce.

• Jak nakonec těměř všichni přiznáváte, je to odborník na svém místě. Dcerce se zoubky rovnají, a to je pro mě důležité. Na přístup paní doktorky si nemohu stěžovat, k dětem je milá a má pochopení. A že se nijak nevybavuje a člověk před ní má respekt, je docela dobře. Ono je to v tomto případě opravdu o tom, že když rovnátko nebudeme nosit, zuby se nám samy nenarovnají. Dcerka ji má ráda, jediné čeho se bojí, že se budou dělat nové otisky.

• Velmi příjemná lékařka.

• Po odborné stránce slušná práce, ale v komunikace je otřesná a velmi nevybíravá. Specialistů je sice málo, ale přezíravý přístup není možné tolerovat a je lepší najít jiného lékaře.

• Paní doktorka má zlaté ruce a sestřička je moc milá. V ordinaci se cítím skvěle.

• Práce paní doktorky se nedá srovnat s nikým ostatním. Myslím,že její profese je naprosto trefná. Mám sundaný fixní aparát a teď už nosím pouze retenci a wýsledek je naprosto dokonalý!!! A co se týče té "pihaté zrzky"-je to také jenom člowěk,já s ní problémy nikdy neměla,vždy jsme spolu perfektně vycházely a wycházíme,ono někdy záleží i na té druhé straně :-)

• Je fakt dobrá.

• chodila jsem k ní jako dítě, ještě do Motola, byla super super super!!! Díky ní mám skvělé zuby, byla jediná, kdo se mého problému ujal. Je opravdu strašně, ale strašně šikovná. Chodím k ní na "udržovačku"doteď. Je pravda, že je svá, jako malá jsem měla řádný respekt:)) ale co, je to jen člověk, já taky v práci nejsem pokaždé k sežrání... Ale jako odborník opravdu špička, všem doporučuji!!!

s paní doktorkou jsme velmi spokojeni, odborně výborná, komunikace skvělá. Jsme již v péči třetí ortodontisty, ale teprve teď jsme opravdu spokojeni po všech stránkách. Velmi vstřícný prístup. Velmi doporučuji.