Praktický lékař pro dospělé

Tyršova 497, Semily 51301

Přidávám se k některým názorům přede mnou. Paní doktorka příjemná, starostlivá, profesionál se zájmem pacienta, snaží se nic nezanedbat, nemá problém provést testy, odeslat na odborné vyšetření, na pacienta si udělá čas, vyslechne... a možná proto se trochu v čekárně hromadí pacienti a mezi nimi a vcelku občas nepříjemně naladěnou sestrou vzniká napětí. Sestry jsem se vždy až trochu bála a zároveň se divila, jak si velmi často a opakovaně řeší před pacienty své osobní hovory. Ale za to dostat se k paní doktorce to stojí, rozhodně nejlepší praktický lékař v širokém okolí. Možná jednou z nevýhod je, že nemají v ordinaci počítač, vše píšou ručně a na všechno se vás při každém vyšetření paní doktorka znovu ptá (jestli to po sobě nemůže přečíst) a pak vznikají občas nedorozumění, kdy pacient neřekne přesně svůj minulý problém (či rodinnou anamnézu, kterou už tolikrát hlásil...) a toto se dostane ve výpisu z karty (na stroji) až k nějakému jinému lékaři....

Profesní, vlídná, milá a laskavá.

• super doktorka

• Tento komentář se netýká paní doktorky Mečířové ale nýbrž té ženské která se v ordinaci vydává za sestru,horší kreaturu jsem ještě neviděla a to už jsem toho zažila hodně.Lidi marně a dlouho trčí v čekárně zatímco sestra si v klidu popíjí kafíčko a zdlouhavě klevetí po telefonu a kolikrát se to ani netýká péče o pacienty.A když má sestra náhodou špatnou náladu tak to dává lidem v čekárně patřičně najevo.Už jen z těchto důvodů nechápu jak ji mohli vůbec někde zaměstnat!

• velice mila, zodpovedna. Malo ktery lekar se chova ke svym pacientum tak uzasne jako ona. Lekarka s velkym "L".. Nemenila bych a doporucuji..

• Paní doktorka je nejhodnější a nejochotnější lékař co znám.

• H

Velice mila a přijemna lekařka.Dobře se stara o paciety:)

• Milá ochotná,starostlivá paní doktorka. Je nejlepší kterou máme a taky si jí jistě spousta lidí váží.

• velmi hodná a příjemná paní doktorka.doporučuji všem.

Po odborné stránce - velice pečlivá a důsledná ve vlastních i externích vyšetřeních
    a z toho vyplývající přesná diagnoza a účinná léčba.Nešetří na potřebných vyšetřeních ani
    na potřebných lécích.
    Po lidské stránce - milá vždy přívětivá,velice hezké osobní jednání.Několik let byla naší rodinnou lékařkou a pro maminku byla "andělem v bílém plášti".Pečovala i o otce a o mně,
    než jsem se odstěhoval.Za rodiče i za sebe ji moc děkuji a přeji,aby ona sama potřebovala
    doktora co nejméně a ať se ji v životě vše daří.