Praktický lékař pro dospělé

Tyršova 394, Semily 51301

Paní,doktora má velmi profesionální přístup k pacientům a je po profesionální stránce na velmi dobré úrovňi,což je v dnešní době u mnoha lékařů problém.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Paní doktorka se možná sice zdá na první pohled jako milá, ale o pacienta jako takového nejeví příliš zájem. Pokud má pacient problém, právě v tuto chvíli by tu pro něj měla být, nějakou prevenci atd. zvládne prakticky každý. Člověk má strach ji požádat o nějaké vyšetření - většinou mávne rukou a žádné doporučení ke specialistovi vám nedá (konkrétně šlo o hemorhoidy - to je přece normální neřešit... ale i další, odmítla napsat pacientovi s rakovinou a silnými bolestmi léky na bolest, které by mu zabraly), celkově neochota provést jakýkoliv test. Když jí má matka volala, že ji tak strašně bolí záda, že ani nevstane z postele na záchod, paní doktorka jí řekla, ať přijde, až se jí udělá lépe... V celkové "konkurenci" lékařů v Semilech, troufám si říct, nejhorší praktický lékař. Bohužel k ní chodí skoro celá naše rodina. Když jste nemocní, tak vám nepomůže. A když nejste, tak ji přece nepotřebujete...

• Jsem velmi spokojen.

• Výborná lékařka.

• S paní doktorkou jsem velice spokojen.Jsem už u paní doktorky delší dobu a až na nějaké mé výhrady(v době mé určité závislosti)si na ní nemohu stěžovat.

• Za život jsem prošla rukama několika praktiků,ze nichž je Dr. Havránková z nejlepších.Jsem ráda,že jsem v její péči.Svědomitá,pečlivá,přitom laskavá...

• K paní doktorce chodím zhruba 14 let.Jsem s ní velmi spokojená.Je ochotná,laskavá,pohovoří se zájmem s pacientem,poradí a je velmi zodpovědná.

• Vždy perfektní komunikace,laskavá,vstřícná a v dnešní uspěchané době hlavně pečlivá-vše vysvětlí ohledně lékú.

• A

Pani doktorku znám spousty let T9m myslím pečlivá ,milá musím říct ,že na rozdíl od jiných zůstala stále stejná .Tím myslím pečlivá ,milá a hlavně lidská .

Skvělá paní doktorka,s profesionálním přístupem,pečlivá a s moc milým vystupováním.S ATB nemám problém,pokud to šlo,po dohodě mi napsala jiný lék.