Nábřežní 727, Libušín 27306
Veronika H.
Paní doktorka bohužel uzavírá ordinaci a já bych jí chtěla poděkovat za téměř 20 let, kdy jsem za ní s důvěrou chodila se svými problémy a ona vždy pomohla v nejvyšší možné míře. Veronika Hanzlíková
• Ordinace prakt.lékaře pro dospělé • •
k paní doktorce chodím už několik let a jsem velice spokojená. Vždy mě pomohla a ví moc dobře, zda člověku něco je nebo je to simulant. Pak pravděpodobně dává ibalgin, jak jsem se dočetla. Lidé jsou různí a přála bych Vám, aby jste si to vyzkoušeli z její židle.Paní doktorka Mazancová je jedna z mála na svém místě a ví opravdu vše a každému se snaží pomoci. Mám ji moc ráda a chodím jen k ní, protože vím, že mne pomůže.......• • •
Kata.029
K paní doktorce mě dostala kamarádka. Pomohla mi s problémem, který přetrvával několik let. Když s člověkem mluví, všechno mu hezky vysvětlí, tak alespoň jednou víte, na co vám dělá vyšetření a co by jste mohli mít za problém, když ostatní doktoři napíšou jen léky a vlastně nevíte na co. Antibiotika nepředepisuje zbytečně, vždycky bere krev na CRP. Nezažila jsem lepšího obvoďáka
Martina
Chodím k paní doktorce už hodně let. Nikdy nic nezanedbala a vždy udělala všechny potřebné vyšetření. Doporučují
Bezkonkurenčně nejlepší
K paní doktorce chodím již opravdu hodně let. Nemohu si stěžovat, vždy se snažila můj problém řešit, nic nepodcenila. Opravdu mohu jen doporučit. Je ovšem pravda, že v čekárně je vždy hodně pacientů a strávíte tam dost času, ale s tím se zatím musí počítat.
Toto není paní doktorka na vše píše ibalgin ať je to cokoliv,nerozezná chřipku od angíny!!!!!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Lukáš Novotný
Velice příjemná a profesionální lékařka. To, že je v čekárně dost lidí a člověk musí někdy déle čekat svědčí o tom, že k ní chodí dost spokojených pacientů. Pokud jste z okolí a hledáte opravdu dobrého lékaře - doporučuji.
Vůbec nedoporučuji. Přijdete ráno a odcházíte odpoledne (i když jste v ordinaci druhý na řadě). I na rýmu píše antibiotika a nedokáže člověka vyléčit. Nepozná ani chřipku.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
J. Denková
je to velmi příjemná lékařka, rychle a jasně stanoví diagnozu, je to praktik