Bratrská 174, Dačice 38001
Josef Voldřich
Pan doktor Tomandl je úžasný lékař a člověk chodím k němu už 28let a lepšího lékaře jsem nezažil vždycky mi pomohl jeho rychlost žádná hodinová čekací doba prostě pan doktor z velkým D. Moc vám děkuji za dlouhou dobu kterou jste mě i mě rodině věnoval budete nám chybět a moc Vám za všechno děkuji užívej tě si důchodu ve zdraví ještě jednou děkuji J. V.
• Ordinace praktického lékaře • Jiný •
Martina Pykalová
Jsem naprosto spokojena s péčí pana doktora.Má lidský přístup, pochopení, poradí a rád vše ochotně vysvětlí.Je to nejen dobrý lékař, ale i člověk.
karel.vasek
Spokojenost, nemám nic proti. Tisíckrát lepší než mudr.Skokan!!!
HanaL.
Velice příjemný, vstřícný pan doktor. Chodíme k němu celá rodina a jsme s ním plně spokojeni. Nestalo se, že by někoho z nás odbyl a nepomohl. Je to jeden z nejlepších lékařů v širokém okolí.
Pane doktore, moc děkujeme. HanaL.• • •
O
občan z Dačic
Nechápu,jak tento doktor může vyšetřovat,nezajímá se o problémy,se slovy "nějak se to vyřeší " .člověk se raději vyléčí sám..nejhorší doktor,jen aby bral peníze,toť vše..nevyléčí,neporadí,nezajímá se o hlubší podstatu problému,nepošle na vyšetření..pro mě absolutní nula a jeho titul MUdr. neakceptuji!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nejlepší lékař!!!! Milý, ochotný,je to PAN DOKTOR na svém místě, vždy poradí a pomůže. K panu doktorovi chodí celá má rodina a všichni jsme více než spokojení.
Lepší lékař v Dačicích ani v okolí neexistuje. Mohu s klidným srdcem doporučit všem, kteří chtějí, aby o ně bylo nadstandartně pečováno.
mohu jen doporučit
Petr
Měl by si nechat utěsnit dveře, v čekárně je slyšet rozhovor s pacientem, jinak OK.
F
Folková
Nemůžu si na něho stěžovat.Má lidský přístup k pacientům.Jakmile vyvstane problém,není mu zatěžko pomoci ať už je to ráno nebo po pracovní době.Důvěřuji mu.Pomohl mi v opravdu těžkých situacích.Působí klidným dojmem.Ordinace je moderně vybavená.Zdravotní sestra fundovaná.