Riegrova 69, Libochovice 41117
Kopecká
S panem doktorem mám dost špatných zkušeností. Můj bratr si nahmatal podivnou bouli na těle. Lékař mu řekl,že to nic není,že se to bráchovi zdá a poslal ho domů. Nedalo mu to a ještě ten samý den jel přímo do nemocnice v Litoměřicích. Tam mu oznámili,že přišel za 5minut 12!! že má nádor. Poté následovaly ozářky... Dnes je díky bohu v pořádku. Ani nechci pomyslet na to,co by bylo,kdyby do nemocnice nejel!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nemám a nikdy jsem s panem doktorem neměl problém, vždy perfektně poznal co mi je doporučil specialistu. S pozdravem Jiří Pešek
Morous , ale dobrej doptor, a jak rychle diagnostikuje. A jak se hezky podepysuje. Musím jen chválit. Nikdy bych neměnila. A celá naše rodina taky ne! Valíčková
Pana doktora nedoporučuji.Už si nic nepamatuje a hlavně to léčení a určování diagnozy nestojí za nic.Už by ho měl někdo nahradit.Je to takovej morous.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Přišel sem do tý ordinace, že mu vynadám, že stávkujou a chtěj porád nějaký peníze, ty dochtoři, ale musim říc, že sem byl mile překvapenej i tou sestrou. a tak dávam palec nehoru. Novaák
Ich bin sehr zufrieden mit Herrn Doctor Steckert. Er ist sehr süss u. angenehm. Sehr prima. Ich danke mich sehr. U. Lewetzow
Je to sice starej a nevrlej dědek. Ale opravdu dobrej dochtor. mockrát mi pomoh¨.Minule i mojí drušce. a děti taky spokojený. Gujda Laco
Je chytrý, hned pozná diagn. a jak je lidský, ale je zde v L. mnoho zlejch lidí, taková žebrota nadutá a nemytá. A to pak se blbě pracuje. Takže se umejte / na špínu /, pka dezodorant / proti smradu- všichni smrdíme/ a pak k doktorovi. A úsměv, i on se bude usmívat. Karlík
Měla jsem velmi vysoké horečky i ke 40°C,s jasným příznakem-ztuhlostí v šíji.
Při návštěvě u tohoto lékaře mu sděluji bolest za krkem,on odpověděl v krku,máte angínu.
Ale nebolí mně v krku,stála jsem si za svým,došel si pro sestru a povídá jí:"ona neumí říct v krku,dobře,budeme tomu říkat za krkem".
Po týdnu s diagnozou angíny dr.Štekrta jsem byla převezena záchrankou do nemocnice na zanedbaný zánět mozkových blan a dodnes jsem šťastná,že nenesu následky(hluchota,slepota,motorika,aj)za špatnou diagnozu tohoto lékaře.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
no na prohlídku zdravého člověka to jde