Masarykovo náměstí 55, Chrudim 53701
Nejlepší pak doktor který snad vůbec existuje moc velké díky
• Ortopedická ambulance • Jiný •
MK
Pan doktor je odborník, vše nám vysvětlil, zvolil léčbu, která zabrala, mohu jen doporučit
• jiné místo • Jiný •
Petruželová
Skvělý přístup, vlastně záchrana života po týdenní peripetii u jiných specialistu. Prohlédl, vysvětlil a poslal na další vyšetření, které potvrdilo diagnózu. Moc děkuji, jsem velký dlužník. Kudy budu chodit, budu chválit .
• Ortopedická ambulance • Jiný •
disney.dolls
Pan MUDr. Štědrý je velice sympatický, příjemný a ochoten naslouchat, moc děkuji za pomoc, též sestřička je moc milá, na to že jsem u nich neměla kartu a nebyla objednaná, chovali se ke mě velmi vstřícně. Dík moc, doporučuji :-) Jana K. Chrudim
• Ortopedická ambulance • bolestivý ramenní kloub •
M.
Pan doktor je sice příjemný, ale velice strohý na informace. Pokud chcete znát podrobnější informace, musíte se ho na vše zeptat, po každé otázce zvedne hlavu od počítače a odpoví pár slovy. Bohužel jsem měla pocit, že spíš vyrušuji pana doktora v práci než že je tam pro mě. I když mě poslal na MR, kde se zjistila příčina mých bolestí, jeho závěr, že vše bude jen horší a že k němu už nemusím chodit mě také moc nenadchl. Mně pan doktor rozhodně nepomohl:-(
Mně moc pomohl, děkuji.
Pan doktor je skvělý. Mám problémy s kolenama cca 8 let a až on mi řekl, co s tím mám a začal s tím něco dělat. Vše mi vysvětlil polopaticky, abych to pochopila i já. Ordinaci má skvěle vybavenou a sestry jsou moc příjemné. Mohu jen a jen doporučit.
výrobný ;)
pan doktor Štědrý je velice laskavý a schopný člověk a především odborník na svém místě. Vůbec nechápu negativní reakce některých lidí jsou to zhřejmě senioři zahleděni sami do sebe nerudní a protivní sami sobě jinak si to nevysvětluji.Pane doktore já VÁM fandím a nenechte se znechutit takovými škarohlídy.
Mudr Štědrý je vynikající ortoped.Perfektní přístup k pacientovi,jak jeho tak sestřiček.Málo kde jsem se s takovým jednáním v ordinacích.Je to prostě profík.PLNĚ DOPORUČUJI.