MUDr. Jiří Báča

Rakovník 1 adresa

Samostatná ordinace PL - gynekologa

Vysoká 203, Rakovník 26901

• A

Tento lékař je naprosto příšerný! O sestřičce nemluvím... Jsem po dvou zamlklých potratech a dával mi dost najevo, že jsem histericka, když jsem otehotnela přes inseminaci. Když jsem přišla se špiněním, odbyl mě a malého nezkontroloval. Vždy jsem jela od něj do nemocnice, aby se na mě někdo podíval a věnoval mi pozornost.
    Je arogantní a zlý. Když jsme našli s manželem oběšenou sousedku a já jsem se sesypala a začalo mě bolet břicho, všichni mě jakožto paní na rizikovém těhotenství, posílali na gyndu pro kontrolu. On mi řekl, že se mám zavřít do vypolstrovaný místnosti a jestli se budu takhle stresovat prý "ze všeho", tak akorát zapříčinim to, že budu mít dítě autistu. To si ze mě asi dělal srandu, ne?! Když jsem měla coronavirus v těhotenství, řekl mi po telefonu, že jelikož nejsem očkovaná, tak mám počítat s velmi vysokou pravděpodobností potratu. Jediný, kdo mě celou dobu nervoval, ste byl vy! Ponizoval jste mě jako mladou holku. Empatie vám nic neříká! Hrůza a šílenost! Nedoporučuji! V žádném případě!

• Samostatná ordinace PL - gynekologa Jiný  •

• G

Tohoto lékaře nedoporučuji... V této profesi by měl být lékař takový, abychom mu důvěřovali a nebáli se na cokoliv zeptat, ale u něj to nejde.. Vždy když jsem přišla do ordinace, skoro ani nepozdravil a furt si něco ťukal do počítače, že to skoro vypadalo, že si ani nevšiml, že tam jsem... Nutil mi antikoncepci i přesto, že jsem ji nechtěla, jelikož jsem tenkrát jako studentka ani na ni neměla peníze a on na mě začal křičet, že tohle by mu mohl říct akorát bezdomovec a že jako na potrat pak snad mít prachy budu?? Jako kdybych nevěděla jak se jinak chránit! Tenkrát mě až rozbrečel... Nakonec jsem šla k jiné doktorce do Prahy, která mi po jednom vyšetření zjistila, že mám jakýsi problém, na který on mi nepřišel, pořád, že jsem v pořádku.. Prý jsem přestoupila v čas, jinak bych díky tomu problému nemusela mít nikdy děti! Jak může pak člověk někomu po tomhle věřit???

• T

Pred 11ti měsíci jsem tady pana doktora chválila a dokonce si u nej zaplatila VIP těhotenskou péči... Dnes už jsem naštěstí v jiných rukách.. Nejprve zanedbal pan doktor můj vysoký tlak a ja zkončila těhotná v nemocnici, dále také neřešil, že mi v těhotenstvi vyšly pozitivní protilátky - to jsem se dozvěděla az před porodem a kvůli tomu jezdíme se synem na transfůze .... A tímhle to opravdu stále nekončí ... Po těchto zkušenostech sem i se svou mamkou přešla k jinému doktorovi, ten si vyžádal naše karty, maminka už na kontrole byla - má dva myomy... Já mam pro změnu v kartě zapsaný nález na čípku o kterém mi pan doktor asi zapomněl říct .... Kamarádce pan doktor tvrdil, ze ceka zdravé děťátko a az na porodnim sale se zjistilo, ze ma miminko dvě vážná postižení.. Všem radím pryč od něho ... Hezke pracoviště neni vse... Tereza K.

• A

Já k panu doktorovi chodím od svých 15 let - 2x ročně, jednou ročně mi dělá stěr kvůli rakovině děložního čípku, který se posílá někam do laboratoře. (pro hnidopichy - to, že to tam opravdu posílá lze zjistit přes pojišťovnu - já mám aktivované konto izip, takže vidím kdo za co a kolik si za mě účtuje u pojišťovny ;-) ) Při druhé návštěve jen klasická prohlídka. Ano, uznávám, že když přijdete pozdě na prohlídku tak dokáže být nepříjemný, ale za mě je to dobrý lékař!

• Z

K panu doktorovi chodím asi tři roky. Považuji ho za odborníka, avšak s jeho lidským přístupem nejsem spokojená, což si myslím je u této profese velice podstatné. Když jsem měla problém, pomohl mně ho vyřešit, ale člověk se ho skoro bojí na něco zeptat. Vážně uvažiji o změně.

Brala jsem ho za výborného odborníka po mnoho let. Čekáte-li miminko nebo plánujete, zvolte jiného lékaře. I ten nejlepší odborník, kvůli kterému se budete z kontrol vracet naprosto zdeptaná, přestává být odborníkem. Bude se k vám chovat vlídněji, pokud si zaplatíte nadstandard. Přesto, počítejte s tím, že objeví-li se problém, budete ho nejspíš řešit s někým jiným. S dalšími odbornostmi lékařů nekonzultuje - v těhotenství to sem tam potřebujete,není vždy přesná dělící čára meze problémy, které jsou a nejsou gyno. Nevolejte mu, konzultace po telefonu mu nikdo nezaplatí. Nepřívětivost jednání je subjektivní věc stejně jako znaky vyhořelého jednání. Půjdete-li k němu, držím palce. Lépe se oblečtě, na vyšší třídu slyší.

• A

Příjemná sestřička, dobře vybavená ordinace, lékař, který Vás vyšetří, poradí a záleží mu i na Vašem názoru - mohu jen doporučit.

Chodím k MuDr. Jiřímu Báčovi od pádu totality , jsem s ním maximálně spokojená , a že dostane někdo vyhubováno , že přišel o půl roku déle, to si myslím ,že je logické ,jedná se o váš zdravotní stav.Má ktomu asi své důvody ,za tu dobu se Vám může cokoli vyvrbit a pak už může být pozdě.Chtěla bych mu touto cestou poděkovat ,měla jsem 6měsíců docela velký problém,žila jsem v domění ,že to není gynekologického rázu ,nic mi nepomáhalo ,byla jsem už zoufalá , po prohlídce u něho jsem byla během 2 dnů vyléčená . Taky jsem přišla pozdě a už to nikdy neudělám .

• E

Pokud od svého lékaře očekáváte věcný přístup, snahu najít přijatelné řešení a zúročování mnohaletých zkušeností, tak je to lékař pro Vás. Pokud ale očekáváte ňuňu ťuťu jednání ("Vy ste tak hodná, že ste se na mě přišla podívat i když ste tu měla být už před dvěma měsíci"), že lékař bude jednat i proti svému přesvědčení, tak to opravdu nebude lékař pro Vás.

• K tomuto lékaři chodím 15 let a jsem maximálně spokojená. Vždy mi poradil, je lidský. Po nevydařeném těhotenství našel slova útěchy, při následném byl důsledný a ochotný. Měla jsem k dispozici jeho mobilní číslo, s tím, že můžu volat ve dne, v noci. U něj platí, jak vy k němu, tak on vás. Já doporučuji.