MUDr. Jaroslava Škantová

Zubař Více

Švihov 1 adresa

Stomatologická ordinace

OZS, Školní 392, Švihov 34012

Dobrý den, je fakt, že sestra je kotrmela, která si myslí jak je krásná a nejlepší, je opravdu arogantní. Potřebuje více pokory. To ona odpuzuje pacienty paní doktorky. Bláhová

• Byl jsem dlouhou dobu pacientem p.doktorky,po přestěhování jsem poznal řadu jiných zubařů a můžu říct,že nikoho tak dobrého jsem už nenašel.Přestože to mám do ordinace paní doktorky více než 100 km,poprosil jsem ji,zda bych se nemohl vrátit.Nemusela mě vzít,několikrát jsem vyhledal pomoc v mimo ordinačních hodinách a nikdy mě neodmítla ošetřit!A to nemluvím o tom,že úplně bezplatně!Nechápu,proč se tady objevil názor,že vrtá a trhá zdravé zuby,to je opravdu výplod nezdravého myšlení!

• Doufám,že zkreslené/slušně řečeno/názory nespokojené pacientky neovlivní ostatní pacienty,měla by být ráda,že jí paní doktorka věnovala takovou péči.Tady spíš platí "čiň čertu dobře,peklem se ti odmění"!
    Přeju paní doktorce co nejmíň takových pacientů a chci ji ujistit,že jsme rádi,že ji máme!

• K paní doktorce chodím už od dětství a byla jsem moc ráda,kdyz převzala do péče i mého muže s dětmi a já pevně doufám,že povede praxi ještě hodně dlouho a my si nebudem muset lámat hlavu s tím,kam bysme přešli.A doufáme,že na svém chování a přístupu k pacientům nezmění vůbec nic!Paní doktorko....nenechte si zkazit vaší dobrou náladu ubožáky,jako je pani po mnou..Její problém zcela jistě není a nikdy nebyl na zubním ve Švihove :-))

• K názoru paní,která psala poslední příspěvek-snůška nehorázností a nesmyslů s jediným cílem- a to ublížit a poškodit dobré jméno!Snad ostatní pochopí,zvláště ti,kteří paní doktorku navštěvují a znají,že jsou to nesmysly..ruku na srdce,kdo nepije kávu a nevezme hovor v pracovní době Jistě i ona paní,jen tady si anonymně hraje na dokonalou a bez chyb!
    Moravcová

• Nechápu,co měla p.Pokorná na mysli,když psala své hodnocení.Jsem častým návštěvníkem,o úrovni celoživotního vzdělávání p.doktorky nemůže být nikdo soudný na pochybách,dokazuje to dnes a denně svým milým a vysoce odborným přístupem k pacientům,stejně tak chování sestry se nedá nic vytknout.V této ordinaci jsou pacienti vždy ošetřeni bez dlouhých objednacích dob a pokud mohu posoudit,kvalitně.Takových by mělo být více!

• Jde opravdu o výbornou stomatoložku, která umí svou profesionalitu skloubit s lidskostí a citem.
    Karel Novák

• Výborná doktorka s velkými zkušenostmi,bez zjevné námahy zvládá i výkony,ze kterých mi vstávají hrůzou vlasy na hlavě!Velmi milá,příjemná,pečlivá a šikovná!Vřele doporučuji!

• Neuvěřitelně příjemná,ochotná,milá,vysoce profesionální.S takovou kvalitou ošetření jsem se nikde nesetkal,pacienti v její blízkosti si mohou gratulovat,všem doporučuji

• Velmi šikovná stomatoložka,příjemná,kvalitně ošetří,neměnila bych ji za jiného stomatologa, má moji naprostou důvěru.