MUDr. Jaroslava Jiráková

Praktický lékař · Více

Hostomice 1 adresa

Ordinace PL pro dospělé

č.d. 364, Hostomice 26724

Byl jsem u paní Mudr. Na vstupní prohlídce. Mohu konstatovat, že je úplně v pohodě velmi příjemná. Mohu jen doporučit.

• Ordinace PL pro dospělé Jiný  •

• Mám opravdu jen dobré zkušenosti, je to příjemná a profesionální paní doktorka, která mi vždy poradila i nad rámec své péče. Přešla jsem k ní před lety a nemohu si tedy na nic stěžovat. Jsem ráda, že je mojí ošetřující lékařkou. A sestřička je příjemná, v pohodě. Mgr. Dita Hájková

• S

ja jsem spani doktorkou docela spokojena je vstricna a kdykoliv pomuze,,,pred dvema rokami me stipla infikovana bzikavka a mela jsem nohu oteklou jak balon a jeste se mi udelalo kolo cerveny uprostred bily tak me poslala do nemocnice na internu protoze jsem alergicka a tam mi davali antibiotika ...kdyz jsem byla poradku tak za 3 nedele me propustili do domaci pece.

• V

Velmi nepříjemná doktorka. Byla jsem zde na dovolené a vyhřezla mi plotýnka. Byla to šílená bolest. Když jsem se doplazila do ordinace, doktorka i sestra ani neodpověděly na pozdrav a obě dvě vykřikly : Co ty boty, vy nemáte návleky? Bohužel návleky na boty jsem si opravdu nemohla obout, neboť jsem se neohnula. Potom jsem řekla co mi je, ani se na mne nepodívala a poslala mi do Hořovic do nemocnice. Takhle si tedy první pomoc nepředstavuji. Auto jsem taky neměla, tak jsem si musela volat záchranku.Moc pani doktorce děkuji.

• E

Velmi, opravdu velmi nevstřícná paní doktorka :o((((((

Velice příjemná a kvalitní praktická lékařka.