Palackého třída 191, Chrudim 537 01
hifbh
K paní doktorce jsem začala chodit loni, protože jsem se sem do Chrudimi nastěhovala a neměla jsem zde lékaře. Obvolala jsem několik lékařů s tím že jsem měla horečky skoro jsem nemohla mluvit a nikdo mne nevzal až naštěstí paní doktorka Hanzlová. Já jsem s ní VELMI SPOKOJENÁ. Je velice ochotná , milá.... mohu jen doporučit.
host
Na příušnice -paralen nebo brufen. Na anginu - paralen, brufen ...je to vůbec doktorka? Brufen apod. si můžu naordinovat sama.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní Dochtorka velmi sympatická a chápu, že má snahu lečit nejdříve normálními prášky a poté antibiotiky, ale léčba chřipky 3 měsíce se mi nezdá normální. A jak se léčí zde bolest zad ? Na tady máte prášky proti bolesti ... nechtělo by to spíše poslat k ortopedovy apodobným specialistům ?
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Moje praktická lékařka je vynikající,kdykoli potřebuji jen poradit,vyjde mi vstříc,mohu se na ni spolehnout,je ochotná mi vše vysvětlit zkrátkka nevyměnila bych ji.Jana Burešová
vše je ok
Nejlepší!!
```• • •
Skvělá lékařka,která umí léčit nejen léky ale i slovem.
Nemám proti paní doktorce ani jednu výtku,je velmi ochotná a milá a dokáže pomoci,dokonce pokud nemohu ze zdravotních důvodů k ní,je ochotna přijet i ke mně domů.Patří jí velké DÍKY
Perfektní lékařka, skvělý člověk.
Paní doktorka je ochotná a velice milá. Všem doporučuji!