Poliklinika Chrudim
Praktrické lékařství , Vnitřní lékařství , Diabetologia , Psychiatrie , Více
7 názorů Chrudim, Palackého třída 191
Poliklinika Chrudim
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciSlužby
Specialisté
Názory o lékařích (7)
Lenka. K.
Mohu s jistotou říci, že nebýt paní doktorky, možná bych mezi vámi nebyla. Klidný, profesionální a lidský přístup, který mě vrátil do plnohodnotného života. Plně jí důvěřuji, 10 let její péče si velice cením, přeji všem pacientům takového lékaře!
T.M.
Paní doktorka je skvělá, vše s vámi v klidu probere, vždycky vyhoví. Je příjemná i když jí volám :-) Jsem moc vděčná, že takový skvělý a empatická lékař existuje.
Jana B
S paní doktorkou jsem velice spokojená. Vždy poradí a stále se usmívá. Nemám s ní jedinou zkušenost, že by neporadila nebo dobře nezaléčila.
Martin
Paní doktorka Novotná mi mnohokrát pomohla i mimo termín, kdy jsem byl objednaný. Vždy je ochotná a snaží se najít řešení tak, aby mi jako pacientovi co nejvíce pomohlo. Cením si ochoty naslouchat, i když to při množství pacientů musí být velmi náročné. Pochvala samozřejmě patří i zdravotní sestře, která se mnou vždy komunikuje velmi profesionálně.
Věnceslava Koštialová
K paní doktorce jsem přešla na vlastní žádost od jiného lékaře. Je skvělá, vše v klidu probere, nespěchá, poradí a přestože k ní dojíždím z jiného okresu, v žádném případě nelituji.
Olive
Paní doktorka je úžasná, milá, vstřícná. Pomůže, poradí, velmi empatický člověk. Hodně mi pomohla.Můžu jen doporučit.
Robert
Chodím k panu doktorovi už několik let s malým synem. Nemáme žádný vážný problém, jen později začal chodit, tak ho sledujem, takže nemohu objektivně posoudit léčebné schopnosti. Ale je slušný, zdvořilý, k dětem milý. Odhadl problémy s držením těla, které se později u syna potvrdily.