MUDr. Jaroslava Gabrielová

4 názory

Praktický zubní lékař

Huštěnovská 1857, Staré Město 68603

4 názory

• Měla jsem vždy problém se zubaři.měla jsem ze zubařů šílený strach a každý zubař kterého jsem měla byl velmi bezcitný,to se ale nedá říct o paní doktorce Gabrielové. Nikdy jsem se k ní nebála jít ani když mi jako malé musela trhat 6 zubů kvůli rovnátkům,parádně mě umrtvila že jsem nic necítila,vždy jsem od ní odcházela s úsměvem,což se u mě jen tak nevidí.Jelikož je mi 19 tak jsem od ní už před rokem musela odejít protože je to dětská lékařka,nejraději bych však neodcházela vůbec a ikdyž teď bydlím daleko tak bych k ní s radostí dojížděla kdybych u ní mohla být i nadale.Jako malá jsem si vyrazila všechny zuby a ona mi je krásně spravila.Jen doporučuji,díky ní mám zuby naprosto v pořádku.

• K paní zubařce jsem chodila 15 roků je skvělá skvělý přístup!

• Hledal jsem kontakt na paní zubařku, se kterou mám jako rodič třech dětí, které k ní chodí, jen ty nejlepší zkušenosti. Chápu, že někdo může mít zkušenosti jiné, tím spíš, že mezi zubaři patrně často panuje více či méně skrývaná rivalita, která se občas s chutí vybije v uštěpačných poznámkách na práci kolegů.
    Ale anonymní výkřiky třech (dvou) pacientů, které jsem na této stránce našel, vypovídají víc o jejich autorkách než o paní zubařce Gabrielové.
    Michal Stránský

• V dětství jsem ji navštěvovala a má současná lékařka se nestačila divit neodstraněnému nánosu zubního kamene a špatně spraveným zubům. Pro děti opravdu nedoporučuji. Vzpomínám si, že mi pořádně neumrtvila ani zub.