MUDr. Jaroslav Navrátil

Horní Jelení 1 adresa

Sam. ordinace PL pro dospělé

Na zámečku 1, Horní Jelení 53374

• H

Je to výborný lékař, nikdy se mi nestalo, že by něco zanedbal. Léčil celou naši rodinu a vždy byl ochotný. Nebyl problém mu zavolat kdykoliv během dne nebo i o víkendu. Vždy přijel nebo poradil co dělat. Lékař, který nastoupil po něm je jeho pravý opak, prostě neochota sama. Je neosobní, komisní a neochotný. Hlavně když mu zaplatíte 30,-Kč a víc ho nezajímá. Moc na pana doktora Navrátila vzpomínáme a vždy když zastupuje nového doktora pana Jiřího Zdražila mi srdíčko radostí poskočí. Myslím, že teprve teď spousta lidí pochopila a ocenila přednosti pana doktora Navrátila. Přejeme mu pevné zdraví.

• KAŽDÉHO NEMUŽE VYLEČIT,TAK JAK BY STE SI PŘEDSTAVOVALI.NECHTE HO BÝT.ZA TI ŠPATNÉ KOMENTÁŘE BY STE SE MĚLI STYDĚT.

• Bezvadný lékař, je jako z rodiny, nemohu si na něj v ničem stěžovat.
    I když v minulosti trochu prchlivý, vše vyrovná jeho ochota a vstřícnost.
    Bude nás mrzet, až odejde...

• Z

U takového lékaře mě tolik nevadí že musím platit poplatky.Je výborný diagnostik.Díky němu jsem nikdy zbytečne neběhal k jinému lekaři(tak jak v nemocnicích to mají zvykem,že si Vás přehazují jako žhaví brambor) a vždy mě poslal hned tak kam jsem měl jít.Gregory House mu nesahá ani po kolena.:)Pane doktore patří Vám velké díky

člověk na svém místě.

• V

Hrubě nesouhlasím s tímto záporným komentářem, natolik, že bych se k tomu ráda též vyjádřila. Onen pán má sám v textu spoustu hrubých chyb a bude mluvit o nesmyslných zprávách. Nenajde jediného cloveka, ktereho by mel MUDr. Navrátil "na svedomí". Novinky v medicíně?? Jaké konkrétně by jste si přál?? Důležité je, že člověk, který přijde k lékaři, dostane potřebnou pomoc a ne jestli má lékař počítač! Jestli vám toto tolik vadí, muzete preci odejít jinam a jsem zvedava, jestli počítač vase problemy vyresí lépe. Operace v Praze? Vy znáte podrobnosti a duvody, ktere k tomuto vedly? Zajiste ne! Soude podle poctu spokojených lidi, kteri chodí do ordinace a věčně plné čekárny pacientu, kteří si na pana doktora radeji pockali, nez by odesli jinam, je zrejme, že je to výborný lékař, uznávaný a ve svém oboru naprosto kompetentní! Mezi lidmi slýchám opačné názory než jste zde vypodobnil a sama mám s MUDr. Navrátilem letité a jen ty NEJLEPŠÍ zkušenosti.

Za vše co udělal pro naši rodinu mu patří největší dík. Ať si každý říká co chce, takového praktika se jeho obvod nedočká, co on dělal a dělá pro pacienty nikdo dělat nebude. Za jeho obětavost a poslední péči pro naši maminku na něho nikdy nezapomeneme a on to ví, za vše díky Horáčkovi.

• Ž

Je to výborný lékař. Všem doporučuji.

• T

Nechápu člověka, který může napsat, že pan doktor je nekompetentní. Druhá věc, kterou nemůže ani zdaleka tušit je cena za jeho ordinaci. Pan doktor je výborný lékař, výborný diagnostik a výborný člověk. Jsem moc ráda, že tu je a doufám, že ještě bude. Neustále se vzdělává a učí novým věcem, proto vidí i do moderní medicíny. Díky za něj!

• Ž

Nesouhlasím s hodnocením nekompetentní, je vidět, ze tento pacient asi pana doktora moc nepotreboval. Pro me i celou moji rodinu udelal víc než musel a stejne tak pro spoustu dalsích lidí. V důchodovém věku sice je, ale budme rádi, ze ho tu jeste mame, protože právě díky tomu,že je ze "staré školy", není tržní, ale stále mu jde především o člověka. Narozdíl od většiny mladých lékařů, kteří jistě moderní medicínu využívají, ale také si za ní nechají pořádne zaplatit a pacienta mnohdy ani nevidí. U tohoto lékaře máte jistotu, ze pro vás udělá maximum. Vřele doporučuji!!!!