Fischerova 24, Olomouc 77200
4 názory
Stanislav H.
Pana Doktora znám již velmi dlouhý čas . Vždy mi vyšel maximálně vstříc a přístup z lékařského hlediska byl na vysoké úrovni. Nikdy jsem nezaznamenal žádné nevhodné chování ze strany lékaře a to ani tehdy když mé zdravotní potíže byly malicherné .
Za mě doporučuji .• Praktický lékař pro dospělé, gynekolog • Jiný •
Arogantní, již nikdy po něm nic nebudu žádat. Při osobním jednání je velice arogantní.
• Praktický lékař pro dospělé, gynekolog • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
L.H.
Lékař je arogantní vůči svým pacientům, pořád upozorňuje na to že má v čekárně 100 lidí, přitom to není pravda, ohleduplnost vůči starším pacientům je strašná
L.
Lékař absolutně arogantní ,drzý, choval se jako nevychovany člověk Prijde pozde a ještě pacienta uráží, Za mě rozhodne nedoporučuji, zvazuji stížnost na lekařskou komoru.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Olomouci