MUDr. Jaroslav Forman

Zdrav.stř.Dobřichovice

č. 341, Březová

Ordinace

Hořovice

Nemocnice Hořovice - NH Hospital, a.s.

K Nemocnici 1106, Hořovice 268 31

• A

Se službami pana doktora jsem spokojená a vše mi podrobně vysvětlil, i poradil postup rehabilitace po operaci. Je to šikovný a milý člověk na správném místě.

• Nemocnice Hořovice - NH Hospital, a.s. Jiný  •

Pan doktor má specifický přístup k pacientům, na první pohled se může zdát jako morous, ale má smysl pro humor. Byla jsem u něj s dcerou na sonu kyčlí i sama s rukou, problémy se zápěstím. Obecně asi nebude špatný, ale jak vyplývá i z hovorů s dalšími jeho pacienty, pan doktor rád operuje...a to i v případech, kdy by věc šla řešit jinak. A výsledek není vždy 100%.

Pan doktor mi dvakrát operoval koleno a bohužel dvakrát špatně. Přehlédl špatný vaz a díky němu jsem již tři roky vyřazen ze sportovního života a koleno se mi dost zhoršilo a už nikdy nebude jako dříve. Kdyby narovinu řekl, že neví co s tím, ale jeho řeči, že je jasný, že to bolí a že to bude v pořádku jsou opravdu k ničemu. Smysl pro humor má sice dobrý, ale po operaci například vůbec nedoporučil rehabilitaci, ani mi neřekl, co bych měl s kolenem dál dělat. Ano, někomu určitě udělal menisky a je v pořádku, ale mě opravdu hodně ublížil a s následky jeho práce s bohužel budu potýkat již navždy.

Pan doktor je ze staré školy, pacientovi nemá chuť a čas nic vysvětlovat s tím, že on je ten doktor, tak co jako a proč chci vědět.. zákroky mi dělal přes můj nesouhlas a pochyby. Nedoporučuji!

• Pan doktor je již starší a nemá chuť vysvětlit pacientovi co mu je a co mu a proč hodlá dělat. Myslím, že v současnosti je trend jiný, k pacientovi vstřícnější. Nemusím snad ani dodávat, že jsem nebyla spokojená, mne pan dokror připravil dost bolestivý víkend, protože nerespektoval, že nechci určitý zákrok provést.

• Pan MUDr.Forman,
    je nejen výborný lékař, ale i skvělý člověk. Svým odvážným přístupem mě před hodně lety velice pomohl!

Super doktor s fantastickým smyslem pro humor a výborným přístupem k pacientovi

• E

K panu doktorovi chodím již řadu let, s mými nohami už si užil své, " má na svědomí" totální endoprotézu mého kolene a také menší zákroky v ambulanci. Výsledek je vždy super. K pacientům se chová velice mile, což je v případě, někdy bolestivějších zásahů,důležité.
    Doporučuji obrátit se s problémy pohybového ústrojí na tohoto pana doktora.
    Eliška K.

• S

Nemam co rict je velmi dobry pomaha jak z lekarskeho hlediska tak i z hlediska ktery je velmi tezky a on dokaze byt ohromnou oporou kdo to u pana doktora nezazil nemuze vedet poradne jake ma velke a hlavne spravne srdicko

• Z

Nedoporučuji,nebyla jsem spokojená s jeho jednáním, ani vyšetřením.