Nemocnice Hořovice - NH Hospital, a.s.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciSlužby
Specialisté
Nemocnice Hořovice - NH Hospital, a.s.
K Nemocnici 1106, Hořovice 268 31Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (101)
J.B.
Profesionál každým coulem, pro kterého je zájem pacienta na prvním místě. A navrch velmi vtipný. Velká spokojenost!
K. Bartošková
Paní doktorka je na mě vždycky milá, je rázná a věcná, to každému nemusí sednout. Je dle mých informací hodně zkušená a je to profík. Na konci těhotenství mě významně podpořila, když jsem projevila přání rodit podruhé přirozeně po císařském řezu, a hodně jí vděčím za to, že jsem se k tomu odvážila, protože se to podařilo a je to pro mě úžasný dar na celý život. Jiný lékař mě odrazoval a opakoval možné komplikace, ale paní doktorka mi dala od začátku na výběr, že mohu bez nátlaku kdykoliv na císaře a když viděla, že chci dál usilovat o přirozený porod, tak se podílela na sledování stavu miminka v Porodnici a protože umí a ví, co si může dovolit, tak mi dala možnost vyčkávat. A takových skvělých podporujících doktorek je v Hořovicích víc.
Daniela Houbová
Pan MuDr. Bruthans je výborný odborník. Vždy vyslechne problémy pacienta a snaží se pomoci. Manžel trpí smíšenou demencí s Alzheimerem a neuropatií, což se snažíme s pomocí léků a pana doktora ukočírovat a celkem se to daří. Kdyby nebyl pan Mudr. Bruthans ,asi by byl můj manžel na vozíku a jeho psychika by se určitě zhoršila. Přála bych si více takových odborných lékařů, kteří dovedou pomoci.
Hanka H.
Pan doktor Tomáš Bruthans je lékař, který si získal mou důvěru svým vstřícným lidským přístupem a snahou pomoci. Jsem vděčná, že se mohu léčit právě u něj. Byl ochotný pomoci ze dne na den i dceři s akutními problémy, za což mu moc děkuji. Velmi doporučuji všem.
Milan Najemnik
S panem doktorem jsem byl velice spokojený, zvlášť pro jeho lidský a zároveň profesionální přístup. Operace kyčle proběhla bezproblémově.
BV
Paní doktorka jakožto primářka neurologie mne velice zklamala. V ambulanci prakticky celou dobu píše lékařskou zprávu, na pacienta se sice zběžně podívá, zeptá se, ale na otázky pacienta není schopna odpovědět a poradit. Vše se z ní musí tzv. dostávat jako z chlupaté deky. Jakožto od primářky oddělení (kapacity) bych čekala větší snahu pomoci.
MK
Škoda že nejde dát hodnocení do minusu. Strašná arogance jednání, v podstatě jsem se nedozvěděla výsledek magnetické rezonance, také jsem byla upozorněna že předepsané léky mám vysadit vždyť jsou drahé a třeba je beru zbytečně, při dotazu a co když se moje potíže vrátí mi řekl že je pak zase začnu brát a kolik to si snad jsem schopná najít v návodu! Už jen třešničkou na dortu byly jeho nemístné dotazy na moje soukromí. Jsem objednaná k jinému lékaři, jde o moje zdraví a snad se konečně dozvím co odhalilo/neodhalilo vyšetření na které jsem měsíc čekala a také nebylo zrovna levné (když přihlédnu k tomu jak mu leželo na srdci abych nebrala ty drahé léky). Rozhodně nedoporučuji i když chápu že lékařů je nedostatek ale toto?
Petr Leschtina
100% profesionální a lidský přístup, navržené řešení a následná léčba do úplného vyhojení. DĚKUJI a mohu pana doktora jen doporučit .
Jjj
Arogantní, vysmívání se pacientovi při akutních bolestech páteře, kdy nemůžete ani chodit. Nemístné dotazy: např. s kým žijete? Možná odborník, ale měl by zapracovat na jednání s pacientem!!!
Simona Teršová
Pan doktor Derčalík má nejen mimořádné odborné znalosti a zkušenosti, ale zároveň lidský přístup, který dává pacientovi jistotu a klid. Jeho péči mohu s čistým svědomím doporučit každému, kdo hledá kvalitní ortopedickou léčbu a operaci kyčelního kloubu.