Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Nemocnice Hořovice - NH Hospital, a.s.
K Nemocnici 1106, Hořovice 268 31
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (101)

Profesionál každým coulem, pro kterého je zájem pacienta na prvním místě. A navrch velmi vtipný. Velká spokojenost!

• MUDr. Tomáš Bruthans Jiný  •

Paní doktorka je na mě vždycky milá, je rázná a věcná, to každému nemusí sednout. Je dle mých informací hodně zkušená a je to profík. Na konci těhotenství mě významně podpořila, když jsem projevila přání rodit podruhé přirozeně po císařském řezu, a hodně jí vděčím za to, že jsem se k tomu odvážila, protože se to podařilo a je to pro mě úžasný dar na celý život. Jiný lékař mě odrazoval a opakoval možné komplikace, ale paní doktorka mi dala od začátku na výběr, že mohu bez nátlaku kdykoliv na císaře a když viděla, že chci dál usilovat o přirozený porod, tak se podílela na sledování stavu miminka v Porodnici a protože umí a ví, co si může dovolit, tak mi dala možnost vyčkávat. A takových skvělých podporujících doktorek je v Hořovicích víc.

• MUDr. Jana Křenková Jiný  •

Pan MuDr. Bruthans je výborný odborník. Vždy vyslechne problémy pacienta a snaží se pomoci. Manžel trpí smíšenou demencí s Alzheimerem a neuropatií, což se snažíme s pomocí léků a pana doktora ukočírovat a celkem se to daří. Kdyby nebyl pan Mudr. Bruthans ,asi by byl můj manžel na vozíku a jeho psychika by se určitě zhoršila. Přála bych si více takových odborných lékařů, kteří dovedou pomoci.

• MUDr. Tomáš Bruthans Jiný  •

Pan doktor Tomáš Bruthans je lékař, který si získal mou důvěru svým vstřícným lidským přístupem a snahou pomoci. Jsem vděčná, že se mohu léčit právě u něj. Byl ochotný pomoci ze dne na den i dceři s akutními problémy, za což mu moc děkuji. Velmi doporučuji všem.

• MUDr. Tomáš Bruthans Jiný  •

S panem doktorem jsem byl velice spokojený, zvlášť pro jeho lidský a zároveň profesionální přístup. Operace kyčle proběhla bezproblémově.

• Martin Derčalík Jiný  •

B

Paní doktorka jakožto primářka neurologie mne velice zklamala. V ambulanci prakticky celou dobu píše lékařskou zprávu, na pacienta se sice zběžně podívá, zeptá se, ale na otázky pacienta není schopna odpovědět a poradit. Vše se z ní musí tzv. dostávat jako z chlupaté deky. Jakožto od primářky oddělení (kapacity) bych čekala větší snahu pomoci.

• Stanislava Adámková Jiný  •

Škoda že nejde dát hodnocení do minusu. Strašná arogance jednání, v podstatě jsem se nedozvěděla výsledek magnetické rezonance, také jsem byla upozorněna že předepsané léky mám vysadit vždyť jsou drahé a třeba je beru zbytečně, při dotazu a co když se moje potíže vrátí mi řekl že je pak zase začnu brát a kolik to si snad jsem schopná najít v návodu! Už jen třešničkou na dortu byly jeho nemístné dotazy na moje soukromí. Jsem objednaná k jinému lékaři, jde o moje zdraví a snad se konečně dozvím co odhalilo/neodhalilo vyšetření na které jsem měsíc čekala a také nebylo zrovna levné (když přihlédnu k tomu jak mu leželo na srdci abych nebrala ty drahé léky). Rozhodně nedoporučuji i když chápu že lékařů je nedostatek ale toto?

• MUDr. Tomáš Bruthans Jiný  •

100% profesionální a lidský přístup, navržené řešení a následná léčba do úplného vyhojení. DĚKUJI a mohu pana doktora jen doporučit .

• MUDr. Julius Örhalmi Jiný  •

Arogantní, vysmívání se pacientovi při akutních bolestech páteře, kdy nemůžete ani chodit. Nemístné dotazy: např. s kým žijete? Možná odborník, ale měl by zapracovat na jednání s pacientem!!!

• MUDr. Tomáš Bruthans Jiný  •

Pan doktor Derčalík má nejen mimořádné odborné znalosti a zkušenosti, ale zároveň lidský přístup, který dává pacientovi jistotu a klid. Jeho péči mohu s čistým svědomím doporučit každému, kdo hledá kvalitní ortopedickou léčbu a operaci kyčelního kloubu.

• Martin Derčalík Jiný  •