Nemocnice Hořovice - NH Hospital, a.s.
Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Jak to funguje?
O nás
Ordinace
Názory o lékařích
Přesnost
Péče
Zařízení
M.P.
Paní doktorka mě přijímala po přivezení záchrankou, jednala velmi pohotově, profesionálně, vše se mnou probrala a vysvětlila. Zkrátka vlídná a schopná profesionálka na správném místě. Děkuji!
A.B.
Pan doktor Bruthans je skvely odbornik s velkym prehladom. Bola som u neho ked u mna zacali silne zavrate, dokladne ma vysetril a poslal na MRI. Hoci mi on priamo nevedel pomoct, kedze povod zavrati nebol neurologicky, nasmeroval ma dalej a jeho ziadanka na superkonzilium mi otvorila mnoho dveri. Ano je trochu ako Dr. House, ale vo vsetkom co mi povedal, tak mal pravdu. Mne velmi pomohol a vrelo ho odporucam
Vendula
Pokud budete mít gynekologický problém a budete potřebovat do Hořovic nebo do Berouna na pohotovost, tak vřele doporučuji první zavolat, kdo ordinuje, a v případě že se jedná o dr. Ševíta, utíkat raději do Motola nebo k Apolináři. Vyšetřovat ženu v 5. měsíci těhotenství, se zánětem močového měchýře a rvát do ní zrcadla bez lubrikačního gelu, rvát ji nohy od sebe a křičet a nakonec ji vyhodit z ordinace, to si tedy opravdu nepředstavuji jako profesionální jednání. Kdejaká prasnice v chlívku dostane lepší péči, než žena, kterou vyšetřuje tento lékař. Vřelé díky za vaše vyšetření, pane doktore. Běžte si laskavě zopakovat Hippokratovu přísahu a zapřemýšlejte, kolika ženám tímhle svým přístupem a chováním působíte bolesti, nejen fyzické, ale i psychické.
Pavlovičová Naděžda
Dobrý den .Chci touto cestou poděkovat panu doktorovi .Dnes jsem poprvé navštívila jeho ordinaci s bolestí kyčle .musím říci že tak vstřícné a srdečné jednání jsem dlouho nezažila .Pan doktor na vše trpělivě odpovídá ,a jeho lidský přístup opravdu potěší .Ještě jednou moc děkuji , Pavlovičová
Jiřina Mlnaříková, Holýšov
Chtěla bych velice poděkovat panu MUDr.Martinovi Děrčalíkovi za úspěšně provedenou výměnu kyčelního kloubu dne 3.3.2022.Pan doktor odvedl perfektní,vysoce profesionální práci.Je to úžasný člověk,lékař,kterých je dnes velice málo.Jeho vstřícné a srdečné jednání,mě zbavilo strachu z operace a po operaci mě podpořil svým optimismem,vlídným a milým jednáním.Na moje dotazy ohledně rekonvalescence mě trpělivě odpovídal a vysvětlil mi vše,co mi nebylo jasné. Ještě jednou mu děkuji a děkuji také celému jeho perfektně sehranému operačnímu týmu.
Honza Š.
Mudr. Petr Landsperský je lékař s velkým L a člověk s velkým Č. Je to odborník na svém místě. Mému otci operoval postupně oba kyčelní klouby. Po rehabilitaci o nich vůbec nevěděl. Mé matce "vyměnil" koleno. Vše v naprostém pořádku. Když jsem se rozhodoval, u koho si nechat udělat oba karpály, tak jsem vůbec neváhal. Nyní mám obě ruce v pořádku a hlavně bez bolesti. Děkuji pane Doktore, děkuji.
Manželé Jana František Procházkovi Údraž u Písku
Hodnotíme oddělení ortopedie v "Nemocnici Hořovice" kompletně, jako absolutně špíčkové.
Zvláště MUDr Děrčalíka se svým operačním týmem.
Operoval mne i moji manžeku (totální endoprotézu kyčle). Svou kvalitou a pěčí mne dostal ze stavu, který byl na hranici operovatelnosti. Potíže s kyčlí jsem zanedbal. Děkujimu mu touto cestou a doporučuji ho všem, kteří potřebujete stejnou operaci.
Manželé Jana a František Procházkovi.
Údraž u Písku
B
Neochotný poslouchat ,arogantní chování ,neprofesionální přístup a to jsem ještě slušná .Lituji že jsem kdy k němu vkročila.
Marie Vltavská
S paní doktorkou mudr.Vidovičovou jsem moc spokojená má hezký přístup k pacientům.Hodně mi pomohla za to bych jí chtěla poděkovat.Je dochvilná nikdy se mi nestalo, že bych dlouho čekala v čekárně
Jana Davidová
Podle recenzí koukám, že pana doktora ženy buď milují nebo nesnáší. Já patřím k první skupině. K panu doktorovi chodím už cca 9-10 let a jsem naprosto spokojena. Občas nemá náladičku a někdy jedná trochu moc přímo, ale obecně si myslím, že je spíše nepříjemný na lidi, kteří si myslí, že jsou chytřejší než lékaři a do všeho kecaji :-)).