MUDr. Jana Židovská, CSc.

Genetik · Více

• Lékařská genetika

Ambulance lékařské genetiky

Sokolská 35, Praha 120 00

• F

Nedoporučuji! Paní doktorka je důkazem, že prázdné tituly bez patřičného vzdělání se udělovaly už za socialismu, museli jsme podstoupit jiné vyšetření, které dopadlo zcela jinak než vyšetření od "paní doktorky".

• Kromě atestace z genetiky má i atestaci z psychiatrie, takže má pochopení.

• byla jsem u p. doktorky před vánocemi na vyšetření, musím říct, že maximální ochota, sama mě objednala na vyšetření k apolináři a byla ochotná mi vše podrobně vysvětlit. jsem s přístupem hodně spokojena. dokonce byla ochotná se se mnou setkat přes svátky, kdyby něco nebylo vpořádku.

• Laskavá vstřícná lékařka, ochotně a dopodrobna vysvětlí výsledky testů a dopodrobna vše vysvětlí (konzultace v těhotenství - velmi doceňuji laskavý a otevřený způsob jednání).

• S paní doktorkou jsem mluvila zatím pouze telefonicky ale musím říct, že je velmi milá, ochotná a empatická. Už se těším na návštěvu.

• velice profisionální s velikým zájmem o pocienta

• A

Velice ochotná ,příjemná,vstřícná a profesionální lékařka. Doporučuji

U paní doktorky jsme byli velmi spokojeni. Její přístup je pečlivý a snaží se vše srozumitelně vysvětlit.

• U této paní doktorky jsem byla několikrát a byla jsem vždy velmi spokojená s jejím přístupem,upřimností a pečlivostí. Zdena Svobodová