Jarní 53, Železný Brod
Nazory
Paní doktorka i sestřička jsou vždy moc milé. Jsem velice spokojena.
Jsem mooc spokojená s paní doktorkou. Má rozsáhlé znalosti, které leckdy nemá ani odborný lékař, tzv. specialista. Je lidská, profesionální,..... prostě jednička.
Ales Mastnik
zatím nejlepší, se kterým jsem se setkal
Lenka Cielecká
Jsem nadmíru spokojená. Výborná doktorka i sestřička je moc hodná. Mohu jen doporučit.
Dagmar Sobotková
V dnešní uspěchané době a při stavu našeho zdravotnictví se paní doktorka jeví jako anděl spadlý z nebe. Její přístup k pacientovi by se dal vyjádřit asi takto: pacient není rozhodně pouhým bodem, který je předán k vyúčtování příslušné pojišťovně, ale právě naopak. Paní doktorka si člověka vyslechne a mnohdy mu nahradí takovu tu "vrbu", který nemocný člověk potřebuje, i když za to ona sama následně nemůže "vyinkasovat" od zdravotní pojišťovny ani korunu. Má rozsáhlé znalosti, které leckdy nemá ani odborný lékař, tzv. specialista. Jejím krédem je lidskost a individuální přístup ke každému člověku, pacient si u ní rozhodně nepřipadá, že ji svojí přítomností obtěžuje, jak tomu, v mnoha případech, v součastnosti bývá. Přeji paní doktorce hodně sil do další práce a nám pacientům, aby to s námi ještě hodně hodně dlouhou dobu vydržela. Paní doktorko děkujeme vám za vaši profesioální a nadstandartní práci praktického lékaře, jste dokonalým prototypem "rodinného lékaře", který je běžným pojmem v zahraničí.
mmm
Paní doktorka ,vždy milá,pozorná ,popovídá si i o jiných věcech než o nemocech pacienta.
Má moc hodnou sestřičku.
Myslím,že jsou obě moc příjemné.
A nenatahují s úsměvem ruce na poplatky, jako jinde.
Vždy slušně požádají,nebo také nepožadují nic.
Myslím,že v těchto dveřích mají své pacienty rádi.
My je na oplátku také.
Petráková
Velmi milá, vstřícná a ochotná. Jedna z mála, která dělá svou práci s chutí.Dopporučuji.
Josef Šilhan ml.
Jsem velice spokojen s přístupem k pacientům i odbornými znalostmi. Nemám žádné námitky k její léčbě ani s doporučením k odboreným lékařům. VŘELE DOPORUČUJI!!!!!!
Josef Šilhan
Velmi zodpovědná s přístupem k pacietum,ochotna hovořit s pacientem o jeho lečbě a dávat
doporučení k odborným lékařům šíroké zkušenosti s lJečbou. DOPORUČUJI!!!!!!!!
Je to velmi milá paní doktorka. Mám jí rád pro její lidský přístup
k pacientum VŘELE DOPORUCUJI. Tato paní doktorka nemá konkurenci
Petr Hluchý