MUDr. Jan Tišer

Pardubice 2 adresy

Odhadovaná doba odpovědi:

Akreditace v oborech :

Chirurgie
- licence ČLK (České lékařské komory) pro výkon samostatné praxe, poradenská činnost, odborný zástupce a specializovaná způsobilost pro obor chirurgie (uděluje Ministerstvo zdravotnictví)

Nástavbové kursy v plastické chirurgii:
Povinný specializační kurs v plastické chirurgii 9/2007 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák )
Estetická chirurgie obličeje 10/2009 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák )
Místní lalokové plastiky, transplantace kůže a jiné techniky 11/2009 ( Doc. MUDr Jan Měšťák )

Urgentní medicína:
- atestace podle legislativy EU, Licence ČLK, Specializovaná způsobilost Ministerstva zdravotnictví

Anesteziologie a resuscitace:
- licence ČLK, Specializovaná způsobilost Ministerstva zdravotnictví

Praktické lékařství:
- Atestace podle legislativy EU, Specializovaná způsobilost MZ

Odborná praxe:
1991 – 1996 - anesteziologie a resuscitace, urgentní medicína - Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi
1997 – dosud - chirurgie – z toho 6 let Kardiochirurgie Fakultní nemocnice v Hradci Králové
2007 – dosud – vedoucí lékař M-Gate kliniky Pardubice, jednatel společnosti Medical Gate s. r. o, odborný garant pro obory všeobecné lékařství, chirurgie, anesteziologie a resuscitace

• komunikace rovněž německy a anglicky

Členství v odborných společnostech:
Česká společnost kardiovaskulární chirurgie; Česká lékařská společnost Jana Evangelisty Purkyně

M-Gate klinika Pardubice
• chirurgie, estetická chirurgie se zázemím praktického lékařství
• praktické lékařství je plně hrazeno z prostředků zdravotního pojištění.
• operace v rámci jednodenní chirurgie jsou rovněž plně hrazeny z prostředků zdravotního pojištění
• ostatní výkony jsou prováděny za přímou úhradu dle platných ceníků (všechny chirurgické
ambulantní zákroky, výkony sportovní medicíny, očkování, smluvní preventivní péče)
Více O mně
  • Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

• Chirurgie

• Odstranění mateřských znamének

• Operace očních víček

• Celkové vyšetření

• Chirurgická konzultace

Dnes jsem absolvovala konzultaci u Mudr. Tišera ohledně plastiky očních víček. Pan doktor byl velmi vstřícný, vše mi vysvětlil. Oceňuji rovněž jeho profesionalitu, empatii a opravdu osobní přístup.

Doporučuji!
    Skvělý přístup pana doktora i sestry.

• M-Gate klinika operace očních víček  •

Velmi milý, příjemný a lidský přístup. Vše dopodrobna vysvětlil.

• M-Gate klinika operace očních víček  •

Velice milý a příjemný pan doktor. Krásná ordinace, přijetí na čas a oceňuji i parkovací místo pro pacienty.

• I

Profesionální přístup, příjemné prostředí. Rychlý termín pro zákrok.

• M-Gate klinika odstranění mateřských znamének  •

Byla jsem na konzultaci ohledně očních víček a musím říct, že jsem odcházela s velmi dobrým pocitem. Pan doktor byl sympatický, působil profesionálně a vše mi srozumitelně vysvětlil. Byla jsem objednaná na konkrétní čas a opravdu mě vzali přesně, což velmi oceňuji. Klinika má krásné, příjemné prostředí, kde se člověk hned cítí komfortně. Celkově jsem byla s návštěvou velmi spokojená a určitě mohu doporučit.
    Platba pouze v hotovosti.

Příjemné jednání., krásné prostředí
    Doporučuji

• H

Naprosta spokojenost s operaci hornich vicek, profesionalni pristup

• R

Vstřícnost, důvěryhodnost, pan doktor i sestřička příjemní lidé

• S

Vše v pohodě. Vstřicnoct. Ochota. Hezké prostředí.

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den chtěla bych se zeptat mám od narození pigmentovou skvrnu na levé tváři chodím s tím na laser už několik let bohužel bez výsledku byla by možnost řešení plasticky odstranit děkuji za odpověď s pozdravem

Dobrý den, chirurgické odstranění je na našem pracovišti možné. Doporučujeme přijít kdykoliv dopoledne na konzultaci zdarma. S MUDr. Tišerem se domluvíte na nejvhodnějším postupu. Při příchodu na kliniku sestřičce sdělte, že jdete na chirurgickou konzultaci. S pozdravem kolektiv M-Gate kliniky, Pardubice.

MUDr. Jan Tišer