MUDr.
Korekce deformací končetin
O mně
Akreditace v oborech :
Chirurgie
- licence ČLK (České lékařské komory) pro výkon samostatné praxe, poradenská činnost, od...
Léčené nemoci
Očkování
Preventivní lékařské prohlídky
Preventivní prohlídky
Medical gate, s.r.o.
Test hladiny glukózy v krvi
Vyšetření krve
Vyšetření moči
Úrazová chirurgie
Renata
Před 10 lety jsem byla u pana doktora na operaci horních víček. Veliká spokojenost, protože i po tak dlouhé době víčka neklesla a mají stále stejný tvar jako po operaci. Výborná práce a a pana doktora mohu jenom doporučit.
Katka I.W.
Byla jsem na konzultaci ohledně posouzení varixů. Obdržela jsem veškeré informace potřebné k rozhodnutí o dalším postupu. Operace není nutná.
Jiří Němec
Pan doktor mi včera operoval varixy celé levé nohy a pro všechny kdo se bojí - zahodte strach a neváhejte. Dnes prevaz bez jediné modřiny, nebo otoků a doporučení 3dni klid je možná až přehnaný, protože ihned po operaci odejedete po svých a druhý den už je noha skvělá až by člověk nevěřil až na pár stehů co vidíte. Odbornost a kvality pana Tisera jsou neskutečné a nemohu jinak než maximálně doporučit. Zákrok 1,5h defakto bez bolesti a vydrží jistě i ty nejslabší jedinci se strachem ze zákroků. Celou dobu vám při operaci čas zkrátí výborným povídáním od vtipů až po životní příběhy a starají se o vás jako o zlato a přítomnost a ochota velmi milé hezké a příjemné sestřičky je spíše zážitek a po operaci jsem odjel s úsměvem a dobrým pocitem od ucha k uchu Musím ještě podotknout že hodně času jsem strávil hledáním na co jít, jestli laser, který ale nevyřeší komplexně, nebo řezník v nemocnici, ktery vám vytrhne celou žilu a zničí tak i potřebné chlopně v safene, které šetří srdíčko a který vás odpálí na týdny kontrolky, nebo jiné operace a myslím že vylepšená technika Chiva je nejlepší ze všech možných, ale musí ji provést odborník a tím pan Tišer bezesporu je! Doporučuji všem.
AM
Jednalo se o první konzultaci, bylo mně vše vysvětleno a navrženo řešení. Zatím jsem s postupem a přístupem spokojena.
D. H.
Mám za sebou pouze vstupní konzultaci před zákrokem, ale můj dojem je zatím velmi pozitivní. Věřím, že do komentářů po provedení zákroku přidám jen kladné hodnocen.í
Adéla
Velmi vstřícný a profesionální přístup pana doktora. Zdárné vyřešení zdravotního problému. Příjemné prostředí.
Katka Machková
Příjemný přístup pana doktora i sestřičky, odstranění strachu, naprostá důvěra, těším se na zákrok, který vyřeší mé obtíže.
Radka H.
Příjemné prostředí a jednání, dnes konzultace, kde byl domluven datum zákroku, který by měl být uskutečněn ještě tento měsíc
Dana Bendásková, Pardubice
Dnes jsem měla tu možnost poznat skvělého pana doktora a i jeho sestřičku. Přivítání bylo velmi milé , prostředí skvělé a konzultace s panem doktorem byla velmi příjemná a dodala mi ještě více odvahy. Na zákrok jdu za 14 dní, což mě také velmi překvapilo, že již tak brzy. Moc se na to těším a všem doporučuji, kdo váhá ať se nebojí a jdou do toho :-)
Jitka S.
Skvělý pan doktor i sestřička. Profesionální přístup a snaha pomoci. Vše mi bylo vysvětleno. Zákrok proběhl skvěle. Vřele doporučuji.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den chtěla bych se zeptat mám od narození pigmentovou skvrnu na levé tváři chodím s tím na laser už několik let bohužel bez výsledku byla by možnost řešení plasticky odstranit děkuji za odpověď s pozdravem
Dobrý den, chirurgické odstranění je na našem pracovišti možné. Doporučujeme přijít kdykoliv dopoledne na konzultaci zdarma. S MUDr. Tišerem se domluvíte na nejvhodnějším postupu. Při příchodu na kliniku sestřičce sdělte, že jdete na chirurgickou konzultaci. S pozdravem kolektiv M-Gate kliniky, Pardubice.

O mně
Akreditace v oborech :