MUDr. Jan Jirsa

Zábřeh 1 adresa

Praktický lékař gynekolog

Školská 15, Zábřeh

• B

Velmi prijemny lekar, vyslechne, poradi, pokud je cas tak me vzali i bez objednani, sestricka take velmi prijemna a i po telefonu poradi. Nemenila bych :)

• Nemůžu si pana doktora vynachválit. Ani s jedním z těch záporů, co tu píšete, jsem se nesetkala, titul nemám, a že by byl hulvát? Tak právě mě pan doktor připadne jako hodnej a milej, vždy příjemně naladěn. Přešla jsem k němu od Čamka a jsem moc ráda, že jsem to udělala. A sestřička je taky moc fajn. Oba dva mají lidský přístup a jsou milí.. Andrea

Je to nejlepší lékař,jakého jsem kdy měla a mohu ho vřele doporučit.

Já jsem s Mudr. Jirsou spokojená. Přešla jsem k němu od jiného lékaře s tím, že mi byl doporučen několika kamarádkami. Výhodou je, že bere i bez objednání,takže se nemusím stresovat, jestli zrovna v den, kdy já mám volno, bude mít volno i on. Navíc mě vyslechne a snaží se mi poradit a vyjít vstříc. U pí. Neumannové se nedivím, že na ni byl nepříjemný...pokud ovládá mluvu natolik jako pravopis, je to jasná věc.
    P.S. A chová se ke mně slušně i přesto, že titul ještě nemám ;)

• nej lékař

• je prostě nejlepší