Chirurgická ambulance Doksy

Tovární vrch 78, Doksy 47201

Vytrvalou odbornou péčí mi zachránil život. Pochopení i vtip používá jako lék na duši. Je vidět, že ho práce baví a spolu s vysokou kvalifikací, moudrostí získanou desítkami let praxe, prostě a jednoduše léčí.

• Chirurgická ambulance Doksy Jiný  •

Výborný člověk a ještě lepší lékař. Vždy když jsem měl nějaký problém tak vše vyřešil k mojí spokojenosti. Takových by mělo být víc.....

• Chirurgická ambulance Doksy Jiný  •

• R

Pan doktor mi odstranil tři podkožní bulky na počkání.Žádně dlouhé čekání, za 20 minut jsem to měl zašité a pohoda.Jizvy jsou skutečně velmi malé.Stejný zákrok jsem podstoupil v nemocnici před 10 lety na chirurgii a dodnes mám jizvu 1,5cm.Pan doktor mi odstranil stejně velké bulky a jizvy jsou poloviční .Tohoto doktora bych doporučil bez váhání a má tam i strašně příjemnou sestru.Jde vidět, že je velmi zkušený a šikovný.

• Chirurgická ambulance Doksy chirurgický zákrok  •

• S

Můj táta tam byl s kolenem, aby mu "vycucli" vodu. Trochu ho to bolelo, ale to asi každého... Moje mamka tam dneska jde okolo 16:00 a doufám, že to dopadne dobře. Pořád ji chytají křeče do prstů (myslím, že u nohou)... Jenom jsem sem chtěla napsat, že je skvělý.! Žádný přihloupý komenty tady nebudou! Je skvělý, tečka!.

• R

Vždy jsem byla spokojena s jeho odborným ošetřením i vyšetřením.

• Byla jsem u něj jednou, kdy mne bolelo zápěstí. Udělal rentgen, ruku mi prohmatal a řekl, že mě tam nemá co bolet a nic tam nevidí. Nemohla jsem dětem uříznout plátek chleba ke svačině, vzít za kliku a otevřít dveře a jiné běžné denní úkony. Pan doktor mne velice nevybíravým způsobem šel vyprovodit z ordinace, bez jediné rady, léku a pomoci. V žádném případě bych ho nedoporučila ani nepříteli.

• Kdo ho zná, ví, jaký odborník to je!!!
    Buďme rádi, že ho DOKSY mají!!!

• Výborný člověk a ještě lepší lékař.Super chlap,vždy řekne,co si myslí bez obalu.Nehraje si na pana velkomožného.Bezva,bezva

• S

SKvělý lékař, báječný člověk, supr přístup....zachránil mě i mému tatínkovi nou, když nás velmi ošklivě pokousal vlčák...v nemocnici v čeké lípě nás oba léčili několik měsíců a oba jsme na tom byli bídně, stále se to nelepšilo, furt nás dál jenom ,,pitvali´´, ale jak jsme navštívili pana doktora, oba dva nás dal během dvou, třech týdnů dokupy...u mě není zranění skoro vidět, u tatínka trochu ano. Dál jsem u něj byla na několika operacích s prstem u nohy, kde v nemocnici to zase chtěli všelijak pitvat, ale pan ira mě to vždy operativně během 10ti minut bezbolestně opravil, že jsem po 14ti dnech zase mohla běhat...problémy mi nyní přestavly a nemám již žádné....mohu jen doporučit, a že má takový osobní přístup, jako že ,,co blbneš´´ a tak, proč ne, člověk se u n ěj cítí fajn, ne jak u jiných ignorantů, co se na vás koukaj jak když otravujete a kolikrát i nepomůžou.

Vstřícné jednání, vysoké odborné znalost zejména u pohybového aparátu