Zobrazit ostatní profily logopedů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Běžný termín
Logopedická konzultace
Logopedické terapie
ORL a Logopedie s.r.o.
Při logopedické praxi se se zaměřuji na osobní přístup a systematickou práci s problémy klienta. Jsem tu pro Vás, pomoci Vám je moje práce. Proto, ať jste malí nebo velcí, neztrácejte čas zbytečným ostychem a bez obav přijďte k nám. Kdo jiný lépe porozumí Vašemu problému a pomůže Vám s vadou řeči, než logoped?
Vzhledem k tomu, že logopedická ordinace je místem, kde se odehrává pouhý zlomek samotné terapie, snažím se Vás, své klienty, vést k osvojení základních pravidel a poskytovat Vám zpětnou vazbu, která je velmi důležitá také pro Vaši motivaci. Většina práce je proto stejně na Vás – já budu jen Vaším průvodcem a rádcem na Vaší cestě k cíli.
Díky spolupráci s lékaři ze společnosti ORLaF (otorinolaryngologie a foniatrie), psychologem a dalšími odborníky Vám mohu poskytovat komplexní odborný servis a konzultovat Vaše aktuální potřeby s minimálním časovým odstupem mezi vyšetřeními.
Kromě klinické logopedie také přednáším, vedu kurzy a věnuji se dalším aktivitám. Některé z akcí, na nichž jsem se podílel:
přednášky pro studenty Masarykovy univerzity – dyslalie, rozštěpové vady, sluchové vady, vývojová dysfázie
přednáška pro ředitele mateřských škol, PPP center – dyslalie u dětí v předškolním věku, možnosti intervence a spolupráce se logopedem, dysfázie
přednáška pro logopedy působící ve školství "Vývojová dysfázie z pohledu klinického logopeda"
Newton Collage – spoluúčast na vedení kurzu komunikačních dovedností a rétoriky
spoluúčast na kurzech rétoriky a komunikace pro osoby nezaměstnané nebo obtížně zaměstnavatelné pořádané sociálním odborem.
spolupráce se sdružením CMP v Praze (organizace zabývající se komplexní prací s osobami po cévní mozkové příhodě)
publikování v odborných časopisech – rozštěpové vady, vývojová dysfázie…
kolektivní terapie u dospělých i dětí s poruchou plynulosti řeči, afázie, dysfázie…
účast na letních a zimních reedukačních pobytech pro dospělé i děti
diagnostika na lůžku u osob po cévní mozkové příhodě v nemocnicích
Těším se na Vaši návštěvu a věřím,
že se nám společně podaří Váš problém vyřešit!
Mgr. Jan Dezort
Lenka H.
Ověření e-mailu
Zábavný a hravý přístup, kterým si pan Dezort naši dceru získal, můžeme jen doporučit! Setkání probíhalo formou her a následných doporučení k procvičení doma. Pohodová atmosféra.
Karolína
Ověření e-mailu
Mgr. Dezort je skvělý logoped i pro dospělé. Velmi mi pomohl se zadrháváním, vrátil potřebné sebevědomí. Jeho přístup je přátelský, konzultace probíhá v příjemné atmosféře. Opravdu vřele doporučuji!!
Haník Polonyiova
Ověření e-mailu
Pan logoped je clovek na pravem miste....syn se na neho tesi a dela pokroky.Samozrejme musime cvicit doma.Mohu jen doporucit
Bohdana P.
Ověření e-mailu
Se synem jsem chodila na logopedii od jeho 5 let (nyní je mu 14), vystřídali jsme 5 různých logopedů, ale posun žádný. Už byl ze všeho znechucený ,skeptický a nevěřil, že se to změní. Mgr. Jan Dezort posunul syna za pár měsíců naprosto neskutečně. Byť je syn velmi nadaný , odmítal se zapojovat do diskuzí ve škole, chodit na olympiády, protože se styděl mluvit. Sebevědomí měl v tomto směru na 0. Panu doktorovi se podařilo udělat z něj kluka, který má sebevědomí a nestydí se mluvit na veřejnosti. Pan doktor se chová k dětem jako kamarád, umí pochválit každý posun, vymýšlí způsoby učení, které děti baví a nemají pocit, že jsou k něčemu tlačeny a je jim cokoliv nepříjemné. Je velmi poznat, že pan doktor svou práci dělá rád a hledá stále nové metody. Ode mě má Mgr. Jan Dezort 1* a obrovský dík! Přála bych si takové profíky potkávat ve svém životě mnohem častěji.
Zuzana Mičkalová
Ověření e-mailu
Vřele doporučuji tohoto pana logopeda! Dceru naučil vyslovovat písmeno R a teď pracujeme na Ř. Velmi vstřícný a důsledný, logicky dokáže vysvětlit všechny postupy jak dítěti, tak i rodiči. Navíc má velký smysl pro humor, což ocení jak děti, tak i rodiče. Dcera k němu chodí moc ráda.
Bude se nám po něm stýskat.... Naštěstí máme ještě jednu mladší dceru.
EK
Ověření e-mailu
Pan doktor je věcný, vstřícný, příjemný člověk. Dokáže si dítě získat, aby se uvolnilo a spolupracovalo. Zpravidla se během logopedických sezení pobaví i rodič. Doporučuji!
veronika.z
Ověření e-mailu
Do nedávna jsem měla problém s vyslovení hlásky Ř, díky panu doktorovi s ní nemám problémy! Milý, příjemná komunikace, člověku se plně věnuje. Logoped i pro dospělé, kterého mohu doporučit.
iva.dubacova
Ověření e-mailu
Vynikající logoped i pro d o s p ě l é - maximálně se mi věnoval, podporoval mé úsilí, dal mi velmi cenné rady, které vedly k úspěchu. Moc mu děkuji a ostatním ho vřele doporučuji!
margitka.k
Ověření e-mailu
Pan doktor má úžasný vliv na syna, který ho poslouchá a díky němu se už naučil spoustu písmen vyslovovat. Je milý, vstřícný a umí.
Kovaříková
Ověření e-mailu
Příjemný, vstřícný a schopný pan doktor, dceři s maximálně věnoval. Doporučuji
Logopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Logopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně