Ordinace

Benešov

Po šesti týdnech čekání jsem se k panu lékaři konečně dostala s velkými bolestmi a otoky kolen, které již znemožňovaly normální pohyb. Po velice zběžném vyšetření, které se vším všudy trvalo tak čtyři minuty, mi bylo řečeno, že mám jen poškozené chrupavky, ať sportuji a byla mi předepsána kloubní výživa. Jelikož jsem raději chtěla vědět názor ještě jiného odborníka, našla jsem si lékaře ještě jinde. Po rentgenech a krevních testech (které pan doktor Nabi pravděpodobně nepovažoval ze důležité), se prokázala lymeská borelióza. Kdybych tedy poslechla pana doktora Nabiho, opravdový problém by se ještě dlouho neřešil.

• jiné místo Jiný  •

• D

Příjemný,vtipný,lidský,odborník na svém místě,velká pochvala i sestřičce.
    Velké díky za vyšetření a podle mně i přesnou trefu mé diagnozy.Po obstřiku mě přestala bolet noha a trvá to dosud.

• jiné místo Jiný  •

• Od jara 2019 mě posílali lékaři na různá vyšetření, vypadalo to, že si vymýšlím bolest. Po RTG obou rukou mi doporučili OBSTŘIK PALCŮ, který musí udělat ortoped. Tak jsem se objednala k dr. Nabimu. Prohlédl RTG, nasadil léčbu a napsal rehabilitaci. Hned věděl, oč se jedná. Žádný obstřik, který by působil jen krátce. Moc mu děkuji a věřím, že se sice artrosa nevyléčí, ale zmírní do snesitelnosti. Přeji mu hodně spokojených pacientů

• Ordinace  •

Byl jsem u pana doktora zatím jen jednou a musím říct, že byl velmi milý a ochotný. Vyslechl si mě, prohlédl mě, udělal rentgen a doporučil léčbu. Velmi dobrý přístup. Měl jsem z návštěvy dobrý pocit. Je to co říct, protože moje obtíže se zády jsou nárazové a často, když někam přijdu, tak doktoři nechápu, co tam dělám, když mě zrovna v tu chvíli něco nebolí, protože už to přešlo. Doporučuji.

• Ordinace Bolest zad  •

• Pan doktor Nabi si mě získal už při mé první návštěvě v ortopedické ambulanci v Palas Atheně. Oceňuji zejména jeho odbornost, laskavý přístup a smysl pro humor.

• Ordinace bolesti kloubů  •

• H

je velice vlídný a ve svém oboru se opravdu vyzná. chodím k němu do Palas Athéna v Praze. dnes mě dojal slovy, že o sebe musím víc pečovat, protože když je nemocná maminka, je nemocná celá rodina.

Pan doktor Nabi je perfektní a velice ochotný lékař. Benešovská ortopedie má SKVĚLÉHO LÉKAŘE. Langrová - vděčná pacientka