Slávky Budínové 841/8, Ostrava 713 00
Martin Š
Pan Mgr. Sýkora je rigidní, pragmatický a suchopárný člověk, který veškeré procesy probíhající filtruje přes racionalitu, respektive rozumem. Je vynikající v analýze a analytickém myšlení, opravdu to je jeho naprostá přednost a jedinečnost. Často u něj probleskuje skepse a skeptické myšlení, které během terapie odsává pacientům živiny z těla. Každopádně, vždy by pacient měl vycítit sám, zda mu terapeut sedí nebo ne a neházet zodpovědnost pouze na něj. Je to rovněž člověk, prošel si dlouhodobým výcvikem a když mi něco z jeho postojů nebo metod nevyhovalalo, silně a razantně jsem se ohradil. Pomohl mi najít zpátky vztah k sobě a spolu jsme odhalili spoustu chorobných mechanismů, které mi zatěžují myšlenkový aparát. Já mu na oplátku pomáhám zorientovat se v současné popkultuře, literatuře a všeobecném povědomí o současném světě. Jedná se o reciproční spolupráci, která přináší výsledky.
• Ambulance klinické psychologie • Jiný •
Renáta J.
Zbytečných 10 let u tohoto psychologa, škoda, že jsem to zjistila až tak pozdě .......:( Průběh sezení mi nevyhovoval a když jsem mu to opakovaně řekla, nepomohlo to. Dávala jsem tomu šanci 10 let, ale teď vím, že to k ničemu nebylo...
• Ambulance klinické psychologie • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Gabriela
Chodila jsem k panu Sýkorovi před lety. Průběh celé terapie mi bohužel nevyhovoval a nemám pocit, že jsem se díky ní někam posunula. Při poslední návštěvě jsem byla na rozsypani a odcházela jsem s pocitem, že si o mě myslí své... což by se u psychologa nemělo stát.
• Ambulance klinické psychologie • Panické a úzkostné stavy •
Martin
Pamatuju si ještě, jak jsem k Panu Psychologovi chodil před 12 lety s diagnozou panické poruchy, opravdu velmi velmi mi pomohl, a rád na něj vzpomínám
pakucera
Přidávám další velmi dobré, to nejlepší hodnocení . Mgr. Sýkora je opravdu, dovolil bych si říci, super psycholog. Je to samozřejmě subjektivní názor, ale pokud má někdo zájem a hlavně se chce dostat ze svých problémů, pak tento psycholog je ten, který vám určitě pomůže najít tu správnou cestu. Ano, někdy je to hodně "bolestivé", náročné a také časově zdlouhavé, ale ten dobrý konec stojí určitě za to. Já jsem díky panu magistrovi našel novou a lepší cestu životem a mohu ho všem doporučit.
host
Vynikající, mohu jen doporučit.
I když terapie bývá někdy těžká a bolestivá, protože alespoň pro mě není jednoduché přiznat si své chyby. Myslím si, že je důležité vydržet a nevzdávat to, i když tato možnost se jeví jako nejjednodušší. Pro mě osobně je pan magistr nejlepší psycholog, kterého jsem měla možnost poznat a určitě bych neměnila.
Upravit nebo spravovat profil- Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Psychologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
- Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě