Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíZkušenosti
Andrea
Pan doktor Menšík je úžasný doktor s vynikajícím přístupem k pacientům. Byla jsem u něj na modelaci prsou a jsem nadšená!!! Naprosto vynikající práce, bez bolestí, prsa prostě krásná !!!! Děkuji :-)
Pan doktor Menšík je opravdu kapacita!!! Nemohu si jeho přístup i práci vynachválit. Oproti jiným lékařům Vám neudělá nic, pokud si sám nebude jistý, že to pacientce neuškodí. I jeho péče na oddělení po operaci na 1*! Zlatý doktor!
Verča
Pan doktor je člověk na svém místě, perfektní přístup k pacientům, všechno důkladně vysvětlí, ukáže a má zlaté ruce. Více takových lékařů.
Svobodová
Prostě naprostá spokojenost. Perfektní práce špičkový výsledek a hlavně, lidský přístup. Jsem po modelaci prsou a nevěřila jsem, že je možné mít zas hezká pevná prsa!! Doporučuji!!
Miroslav D.
Pane doktore,zijeme ve Velke Britanii.Delal jste mi plastickou operaci prsou-zmenseni.Jste jednicka.Mam prosbu nedala by se na pracovisti v Olomouci kde jste mne operoval proves operace karpalniho tunelu na prave ruce.Vse si hradim hotove.Zkousela jsem najit tady v U.K doktora Bocu,ale nepovedlo se
Zoufalá
Mohu jen doporučit! Některé jizvy po řezech v obličeji nemohu ani sama nalézt! Zlaté ruce!
Zoufalá
Pan doktor zachraňoval to, co jiná "kapacita" podcenila. Díky jeho zlatým rukám mohu mezi lidi bez obličejové masky, přičemž nešlo pouze o kosmetickou úpravu, ale o řešení onkologického problému. Mohu jen doporučit!
Martina
Dobrý den, u pana doktora jsem byla zatím jen na konzultaci, operace mě teprve čeká, ale už po první návštěvě musím pochválit jeho svědomitý a plně profesionální přístup, neslibuje hory doly, pěkně přímo vás připraví na to, co můžete od plánované plastiky očekávat. Zatím opravdu maximální spokojenost.
~
Dobrý den pro všechny!!! Já bych chtěla poděkovat panu doktorovi za jeho úžasný přístup při konzultaci a velmi kvalitní práci při zákroku. Byla jsem cca před půl rokem na augmentaci prsou a můžu říct, že tento lékař je na správném místě. Pokud bych šla znovu na tento zákrok nebudu váhat ani vteřinu a oslovím znovu pana doktora Manšíka. Takže pokud některá z vás bude stát před stejným rozhodnutím, jestli využít služeb tohoto lékaře mohu vám jen vřele doporučit. Jitka
Katka
K té liposukci Vám můžu říct jen jedno..Měla by jste si o tomto zákroku něco přečít..Protože pokud si představujete, že lékař Vám odsaje většinu Vašeho přebytečného tuku tak to je naprostý omyl..Mohl by to udělat pokud by jemu a Vám nezáleželo na tom, že po operaci Vám pak zbydou jizvy ve formě ďolíků v kůži...Někdy je lepší méňě než více!!
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.